SLUTTER: Leah Remini har i mange år vært Scientolog, men nå bryter hun ifølge New York Post med kirken.  Foto: All Over Press
SLUTTER: Leah Remini har i mange år vært Scientolog, men nå bryter hun ifølge New York Post med kirken. Foto: All Over Press Vis mer

Bryter med Scientologikirken

Leah Remini skal ha blitt utsatt for tøffe avhør.

Publisert
SEOGHØR.NO: «Kongen av Queens»-stjernen Leah Remini (43) har i årevis vært en fast tilhenger i den omdiskuterte Scientologikirken. 

Det har vært skrevet mye om bevegelsen, som blant annet fikk mye negativ oppmerksomhet etter bruddet mellom Tom Cruise og Katie Holmes i fjor. Flere kilder har hevdet at kirken benytter seg av tvilsomme metoder for å kontrollere sine medlemmer. 

Remini bryter nå, ifølge avisen New York Post, ut av kirken etter å ha blitt utsatt for en rekke tøffe avhør for å ha tvilt på David Miscaviges lederegenskaper. Miscavige er leder for kirken og har blant annet et nært vennskap til to av de mest profilerte scientologene Tom Cruise og John Travolta. 

Flere kilder har hevdet at medlemmer av Scientologiens «Sea Org» skal ha bli behandlet dårlig og det blir hevdet at medlemmer må kutte kontakten med familien dersom de forlater kirken. Dette skal ha fått skuespilleren til å sette spørsmålstegn ved måten kirken blir styrt. 

- Hun trekker seg tilbake fra et regime som hun tror er korrupt. Hun synes ikke at noen religion burde ødelegge familier eller misbruke noen, sier en kilde til New York Post.  

Nå takker 43-åringen for støtten hun har fått etter at nyheten ble kjent. 

- Jeg er veldig takknemlig for den overveldende positive responsen jeg har fått fra media, mine kollegaer og fans over hele verden. Jeg er veldig takknemlig for all støtten, sier skuespilleren til People. 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer