- VIL HA STØRRELSE  «H» FOR «HEIDI»: Heidi Montag ville gjerne ha en H-cup, men gjør hun dette bryter hun amerikansk lov. Foto: Stella Pictures
- VIL HA STØRRELSE «H» FOR «HEIDI»: Heidi Montag ville gjerne ha en H-cup, men gjør hun dette bryter hun amerikansk lov. Foto: Stella PicturesVis mer

- Bryter loven om hun får større pupper

- Man må lide for skjønnheten...

SEHER.NO: Heidi Montag (23) vil gjerne gjøre brystene sine enda større, men nå avslører hun selv at hun har nådd den juridiske grensen.
 
- Jeg ligger like under den lovlige grensen, som er 800 gram i hvert bryst, sier realitystjernen til Jay Leno, i «The Tonight Show with Jay Leno».
 
Stjernen benekter nok en gang at hun er avhengig av plastiskkirurgi - til tross for at hun fikk utført ti plastiske operasjoner på en dag.
 
- Jeg tror ikke at jeg er avhengig. Når du er avhengig, er det noe du må gjøre hver dag. Og takk Gud, så kan ikke jeg gjøre det hver dag. Siden jeg ikke kan gjøre noe hver dag, synes jeg det var greit å få alt jeg ville ha gjort på en dag. Det var grusomt, men man må lide for skjønnheten.
 
Etter de plastiske operasjonen bruker «The Hills»-stjernen bh-størrelsen dobbel D. Opprinnelig ønsket Montag seg størrelsen H, for Heidi, sier hun i et intervju med Access Hollywood. Men nå hevder hun at hun føler seg ferdig med plastiske operasjoner for en stund.

Heidi, som netopp har fått en rolle i Adam Sandlers nye film «Just Go With It», avslørte også at hennes gryende skuespillerkarriere er en følge av at hun sparket ektemannen Spencer Pratt som manager, melder People.com. I filmen gjør hun narr av sine egne plastiske operasjoner.
 
- Jeg våknet opp en dag og sa «Vet du hva? Du har sparken! Men ha en fin dag, snakkes senere». Etter det fikk jeg flere roller i filmer. Jeg tror det er best at jeg ordner slikt selv.
 
Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901! 
 
LES OGSÅ: På tide å ringe kirurgen?