Bryter kontakten med Caitlyn Jenner

Khloé Kardashian røper at hun ikke lenger klarer å snakke med stefaren.

ANSTRENGT FORHOLD: Khloe Kardashian hevder hun er ferdig med Caitlyn Jenner (t.v.) etter at forholdet mellom de to skal ha blitt anstrengt. Foto: Xposure
ANSTRENGT FORHOLD: Khloe Kardashian hevder hun er ferdig med Caitlyn Jenner (t.v.) etter at forholdet mellom de to skal ha blitt anstrengt. Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Søndag (amerikansk tid) var det premiere av den tolvte sesongen av «Keeping up with the Kardashians», og i familiens kjente stil var det fullt av dramatikk.

I den første episoden av sesongen får man blant annet et innblikk i Rob (28) og Blac Chynas (27) omstridte forhold, og Kourtneys (37) turbulente tilknytning til barnefaren Scott Disick (32).

Men den aller største intrigen var mellom Khloé Kardashian (31) og stefaren Caitlyn Jenner (66), tidligere Bruce. 

Det er ikke akkurat en hemmelighet at det tidligere har vært dårlig stemning mellom Khloé og Caitlyn, etter 66-åringen i fjor sto frem med sitt ønske om å skifte kjønn.

Under søndagens episode går dramatikken imidlertid hakket lenger.

Saken fortsetter under bildet.

DEN GANG: Bruce Jenner (nå Caitlyn) og Kris giftet seg i 1991. På bildet står en ung Khloé Kardashian i midten.  Foto: Zuma Press
DEN GANG: Bruce Jenner (nå Caitlyn) og Kris giftet seg i 1991. På bildet står en ung Khloé Kardashian i midten. Foto: Zuma Press Vis mer

Heftig krangel

Under en scene ser man en rasende Khloé som ringer moren sin, Kris Jenner (60), og forteller at hun krangler med Caitlyn over tekstmeldinger.

I tekstmeldingene går nemlig Caitlyn hardt ut mot stedatteren og skrev blant annet: «skaff deg et liv». I tillegg ba hun Khloé slutte å snakke om henne til pressen.

- Jeg har ikke et forhold med henne. Jeg er ferdig med Caitlyn, raser Khloé under telefonsamtalen med moren, ifølge People. 

Kris prøver å være fredsmegler mellom duoen og ringer den tidligere OL-mesteren i full gråt. 

- Du var faren hennes siden hun var fem år gammel, gi henne en sjanse, sier Kris til Caitlyn som bastant sier at hun ikke ønsker at Khloé skal snakke om henne lenger.

Saken fortsetter nedenfor.

PRØVDE Å HJELPE: Kris Jenner prøvde å være fredsmegler mellom datteret Khloé (t.v) og eksmannen Caitlyn (tidligere Bruce).  Foto: SipaUSA
PRØVDE Å HJELPE: Kris Jenner prøvde å være fredsmegler mellom datteret Khloé (t.v) og eksmannen Caitlyn (tidligere Bruce). Foto: SipaUSA Vis mer

Følte seg forrådt 

Det var i april i fjor Bruce Jenner avslørte at han ønsket å starte prosessen om å bli kvinne. Kun to måneder etter stilte seksbarnsfaren opp på forsiden av Vanity Fair og avslørte sin nye identitet under navnet Caitlyn.

Kort tid etter avslørte Khloé at de nærmeste i familien ble tatt på senga da Jenner avslørte sin store hemmelighet til verden under det timelange intervjuet med Diane Sawyer. 

- Folk mente at vi løy da vi sa at vi ikke visste om det, men nei, vi trodde på ham, røpte hun i et radiointervju med Howard Stern (61), ifølge E!News.

FØR OG NÅ: Det var i fjor sommer Bruce skiftet kjønn og valgte å gå under navnet Caitlyn.  Foto: NTB scanpix
FØR OG NÅ: Det var i fjor sommer Bruce skiftet kjønn og valgte å gå under navnet Caitlyn. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Kendall Jenner tok pusten fra alle på president-middag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer