Jennifer Hudson og David Otunga:

Bryter forlovelsen og gir ekskjæresten besøksforbud

Etter ti år som kjærester har Jennifer Hudson og David Otunga nå brutt forlovelsen.

BRUDD: Jennifer Hudson og David Otunga går hver til sitt. Foto: NTB Scanpix.
BRUDD: Jennifer Hudson og David Otunga går hver til sitt. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Jennifer Hudson (36) og David Otunga (37) har gått hver til sitt. Det sier en representant for paret til nettstedet People.

SUKSESSRIK: Jennifer Hudson har gjort stor internasjonal karriere både som artist og skuespiller. Foto: Shutterstock.
SUKSESSRIK: Jennifer Hudson har gjort stor internasjonal karriere både som artist og skuespiller. Foto: Shutterstock. Vis mer

Jennifer Hudson kan skilte med store hits som «Spotlight» og «Trouble», og har solgt over en million album. David Otunga har på sin side gjort karriere som både wrestler og skuespiller.

Otunga fridde til Jennifer Hudson i 2008. Da hadde paret kjent hverandre i underkant av et år. Ni år seinere er forlovelsen nå brutt.

- De har vært i prosessen med å avslutte forholdet i flere måneder, sier Hudsons representant til magasinet.

Besøksforbud

Hudson og Otunga har sønnen David Daniel Otunga Jr. (8) sammen. Popsangeren har søkt om besøksforbud mot ekskjæresten, noe hun har fått innvilget.

- Jennifer har i dag søkt, og fått innvilget, besøksforbud mot eksforloveden. Hennes handlinger er gjort med beste hensikter for deres sønn, står det i meldingen.

Uttalelsen har fått Otunga til å reagere. Hans advokat, Tracey M. Rizzo, har derfor gitt People en pressemelding.

- Mr. Otunga har aldri misbrukt eller trakassert Ms. Hudson eller deres sønn. Det er uheldig at hun føler behovet for å komme med slike falske anklagelser. Mr. Otunga ser fram til hans dag i retten når han blir tildelt omsorgen for deres eneste barn.

BRØT FORLOVELSEN: Paret skal ikke bare ha brutt forlovelsen. Jennifer skal også ha fått innvilget besøksforbud mot eksforloveden. Foto: NTB SCanpix.
BRØT FORLOVELSEN: Paret skal ikke bare ha brutt forlovelsen. Jennifer skal også ha fått innvilget besøksforbud mot eksforloveden. Foto: NTB SCanpix. Vis mer

Multitalent

Hudson Begynte sin karriere i «American Idol» tilbake i 2004, da hun ble nummer sju. Siden den gang har hun utgitt tre album, og vunnet en rekke prestisjetunge musikkpriser, blant annet flere Grammy-priser.

I 2012 var Jennifer Hudson blant artistene som sto på scenen i Oslo Spektrum under Nobels fredspriskonsert, sammen med norske og internasjonale stjerner som Susanne Sundfør, Karpe Diem, Kylie Minogue, Laleh og Seal.

Saken fortsetter nedenfor.

HEDRET FREDSPRISVINNEREN: Jennifer Hudson var blant artistene som opptrådde under Nobels Fredspriskonsert i 2012. Foto: Thomas Winje Øijord / NTB scanpix
HEDRET FREDSPRISVINNEREN: Jennifer Hudson var blant artistene som opptrådde under Nobels Fredspriskonsert i 2012. Foto: Thomas Winje Øijord / NTB scanpix Vis mer

Den millionselgende popartisten har likevel flere ben å stå på.

I tillegg til musikkarrieren har hun også gjort stor suksess som skuespiller. Hennes debut var i storfilmen «Dreamgirls», som blant annet resulterte i en BAFTA- pris, og en Oscar-statuett for beste kvinnelige birolle.

Hun har i tillegg spilt i store filmer, som «The Secret Life of Bees» (2008) «Black Nativity» (2013), i tillegg til gjesteroller i flere tv-serier som blant annet «Empire» og «Inside Amy Schumer».

Saken fortsetter nedenfor.

Familietragedie

I 2008 opplevde Hudson sitt livs mareritt da hennes mor og bror ble funnet skutt og drept i familiens hus i Chicago. Hennes nevø, Julian King, var savnet etter drapene, og Hudson utlovet en dusør på 100 000 kroner til den som kunne gi familien nevøen tilbake.

Få dager seinere ble også han funnet skutt og drept i en bil.

Det var Hudsons søsters eksmann, William Balfour, som skjøt de tre familiemedlemmene i raseri fordi han trodde ekskjæresten hadde truffet en ny mann. Til tross for at han erklærte seg uskyldig under rettssaken, ble han dømt til tre livstidsdommer for de brutale drapene.

Hudson har flere ganger ytret hvordan det å få sønnen David jr. året etter familietragedien hjalp henne gjennom sorgen.

- Jeg gikk fra å ha en mor, være en datter og tante til ikke å ha en mamma, bli en mor og oppdra mitt eget barn. Jeg forteller David hele tida at han reddet livet mitt, sier hun til Glamour, ifølge UsWeekly.com.

LES OGSÅ: TV-stjernen i sorg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer