Amanda Bynes:

Bryter forlovelsen etter tre uker

Amanda Bynes er singel igjen.

HVER TIL SITT: For tre uker siden kunngjorde Amanda Bynes at hun var forlovet. Nå bekrefter Paul Michael at de to har gått hver til sitt. Foto: Privat
HVER TIL SITT: For tre uker siden kunngjorde Amanda Bynes at hun var forlovet. Nå bekrefter Paul Michael at de to har gått hver til sitt. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av februar dukket brått skandalestjernen Amanda Bynes (33) opp igjen, noe hun har gjort med jevne mellomrom opp gjennom årene. Hun gjorde seg bemerket allerede som barn i Hollywood, og huskes kanskje spesielt godt for rollen i «She's the man» fra 2006. Hun ble spådd en lysende karriere i filmbyen, men livet skulle vise seg å ta en annen vei.

Festing, dop, kriminalitet og skandaler har forfulgt amerikaneren siden hun var tenåring, og det virker aldri som det går helt veien for 33-åringen. Tidligere i år kunne derimot stjernen, som hevder å ha vært nykter i et helt år, avsløre at hun hadde forlovet seg.

Hun var i et forhold med Paul Michael, som hun møtte på et anonym alkoholikere-møte, i rundt tre måneder før de forlovet seg. Nå har det gått i vasken, melder amerikanske medier.

Slutt

Bare tre uker etter at de kunngjorde forlovelsen, har de bestemt seg for å gå hver til sitt. Overfor In Touch bekrefter Michael bruddet

- Vi slo opp. Men jeg elsker henne, hun er min beste venn, sier han til magasinet, uten at Bynes har kommentert saken selv foreløpig.

Rykter om bruddet skal allerede ha sirkulert i noen dager, som følge av at skandalestjernen slettet bildene hun hadde lagt ut sammen med forloveden.

I en periode la hun ut bilder sammen med ham nærmest daglig, men det skulle altså ikke vare - tross den offentlige kjærligheten de viste hverandre. I tillegg ble de ofte fotografert på dater og på gata, så nylig som den 5. mars.

De to var åpne om at de hadde veldig lyst til å gifte seg. Det kan være en grunn til at de nå har gått hver til sitt. Det var nemlig ikke gitt at hun skulle få lov til å gifte seg med ham.

View this post on Instagram

IKEA Disneyland for adults

A post shared by Amanda Bynes (@amandabynesreal) on

Det har seg nemlig slik at Bynes' foreldre fungerer som verger for henne juridisk. Derfor må de godkjenne alt på vegne av henne, også når det gjelder ekteskap.

- Amandas foreldre er fullt klare over forlovelsen, men akkurat nå kommer de ikke til å akseptere at hun gifter seg, sa en kilde til E! News nylig.

Slike vergemål revurderes hele tiden, men retten har foreløpig ikke sett noen grunn til at Bynes' foreldre ikke skal ha ansvar for henne. I 2018 fikk de tildelt to nye år, så den kommende høringen vil altså vise om hun blir «fri».

DEN GANG DA: Her poserer Bynes på catwalken i New York i 2009. Siden den gang har det skjedd mye i livet hennes, på godt og vondt. Foto: NTB scanpix
DEN GANG DA: Her poserer Bynes på catwalken i New York i 2009. Siden den gang har det skjedd mye i livet hennes, på godt og vondt. Foto: NTB scanpix Vis mer

33-åringen var ugjenkjennelig da hun tok til Instagram for å fortelle om forlovelsen. Hun har tidligere vært blond og nokså glamorøs i sin fremtoning, men det er altså en saga blott.

Stjernen har tilsynelatende tatovert to hjerter i ansiktet - et under øyet og et over øyenbrynet - og har farget håret sort. I tillegg bruker hun minimalt med sminke, som står i kontrast til estetikken hun dyrket for noen år siden.

Skandaløs

«She's the Man»-skuespilleren har som kjent slitt med rus de siste årene, og har vært flere ganger inn og ut av ulike rehabiliteringssentre.

På bakgrunn av problemene har hun trukket seg kraftig tilbake fra rampelyset, og det er først den siste tiden hun har returnert til sosiale medier og delt bilder der.

Ved siden av flere opphold på rehab har Amanda også studert ved Fashion Institute of Design & Merchandising i Los Angeles, som hun ble uteksaminert fra juli 2019.

TRØBLETE: Amanda Bynes, her fotografert på vei inn i retten i 2013, har ikke hatt et enkelt liv. Foto: NTB scanpix
TRØBLETE: Amanda Bynes, her fotografert på vei inn i retten i 2013, har ikke hatt et enkelt liv. Foto: NTB scanpix Vis mer

Amanda Bynes startet sin skuespillerkarriere allerede som tolvåring, og ble spådd en lysende fremtid i filmbyen Hollywood. I et drøyt tiår gjorde hun stor suksess, og sikret flere utmerkelser for forskjellige filmer og serier. Så ble det stille fra det unge talentet.

Etter å ha holdt seg borte fra rampelyset i en lang periode, brøt hun tausheten om hvorfor hun «forsvant» i et større intervju med Paper Magazine for to år siden.

Amanda fortalte til magasinet at hun som liten ble oppfattet som en typisk «flink pike», som aldri gjorde noe galt. Som 16-åring begynte hun derimot å røyke marihuana - og derfra gikk hun videre til andre ting. Problemene hang trolig sammen med det at hun havnet i en depresjon etter utgivelsen av «She's the Man».

Ifølge Amanda selv likte hun ikke hvordan hun så ut i rollen som gutt, og overfor Paper Magazine beskrev hun det som en «ut av seg selv»-opplevelse som satte henne helt ut av spill. Depresjonen gikk imidlertid over, men selvbildet ble ikke bedre.

Vis mer

I 2010 var hun tilbake i rampelyset med filmen «Easy A». Til magasinet sa hun at hun heller ikke denne gangen taklet å se seg selv på skjermen, og at hun ble overbevist om at hun aldri ville returnere til filmbransjen.

«Easy A» ble hennes aller siste spillerfilm, og Amanda la skuespillerkarrieren helt på hylla. Derfra gikk ting helt vest for Amanda, som siden da har stått for en rekke oppslag i sladderpressen - både på grunn av lovbrudd, raseriutbrudd og rus.

LES OGSÅ: Stordalen-gåten hylles: - Viktig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer