Bryter forlovelsen etter kun seks måneder

Kjærligheten tok slutt etter bare ett år.

KORT FORLOVELSE: Det er slutt mellom stjerneparet Naya Rivera og Sean Michael Anderson, best kjent som Big Sean, bekrefter musikerens talsperson.
KORT FORLOVELSE: Det er slutt mellom stjerneparet Naya Rivera og Sean Michael Anderson, best kjent som Big Sean, bekrefter musikerens talsperson. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I oktober strålte «Glee»-stjernen Nadya Rivera (27) og rapperen Big Sean (26) av lykke da de kunngjorde at de hadde forlovet seg - etter kun seks måneder som kjærester.

Et halvt år senere er forholdet historie, melder UsWeekly.com.

Nyheten kommer kort tid etter at det gikk rykter om at artisten hadde vært utro mot Rivera.

- Etter grundig overveielse har Sean tatt den vanskelige avgjørelsen og valgt å avlyse bryllupet. Beskyldningene som nylig ble rettet mot ham kommer fra falske kilder og er usanne.

- Sean ønsker Naya alt det beste og han håper at de kan få privatliv til å ordne opp i problemene sine. Vi kommer ikke til å kommentere denne saken igjen, forteller hans talsperson til nettstedet.

Selv om paret ikke hadde avslørt noen bryllupsdato enda, ble Rivera observert på brudekjole-shopping like etter at forlovelsen ble kjent.

Den smellvakre TV-stjernen slo igjennom som cheerleaderen Santana Lopez i den populære musikalserien «Glee» i 2009.

LES OGSÅ: Kim Kardashians bryllup kan bli avlyst

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer