Irina Shayk:

Bryter endelig tausheten om bruddet

- To bra personer utgjør ikke nødvendigvis et bra par.

BRUDD: I sommer gikk Irina Shayk og Bradley Cooper fra hverandre. Nå bryter førstnevnte tausheten om bruddet. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: I sommer gikk Irina Shayk og Bradley Cooper fra hverandre. Nå bryter førstnevnte tausheten om bruddet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Forholdet, og ikke minst bruddet, mellom stjerneparet Bradley Cooper (45) og Irina Shayk (34) har det siste året fått svært mye oppmerksomhet i internasjonal presse.

Paret, som har datteren Lea De Seine Shayk Cooper (2) sammen, gikk hver til sitt etter fire år i juni, etter at det lenge hadde blitt spekulert på om forholdet var over.

Både skuespilleren og supermodellen har vært forholdsvis tause rundt bruddet, men i marsutgaven av britiske Vogue åpner Shayk nå opp om tiden etter det mye omtalte samlivsbruddet.

HVER TIL SITT: Etter fire år sammen gikk Irina og Bradley hver til sitt i fjor. Her sammen i 2018. Foto: NTB Scanpix
HVER TIL SITT: Etter fire år sammen gikk Irina og Bradley hver til sitt i fjor. Her sammen i 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg tror at i alle gode forhold så trekker man fram både sine beste og sine verste sider. Det er bare sånn det er å være menneske, sier hun, ifølge People.

- To bra personer utgjør ikke nødvendigvis et bra par, legger hun til.

Føler seg heldig

Selv om forholdet ikke fungerte mellom dem, betyr det likevel ikke at Shayk ikke setter pris på tiden med ekskjæresten.

Hun påpeker nemlig at de begge er heldige som fikk oppleve hverandre, og at livet uten Cooper føles som «nytt terreng».

Mandag kunne modellen selv avsløre på Instagram at hun har latt seg intervjue av Vogue. Etter teksten å dømme, skal det ikke ha vært bare lett å snakke såpass åpenhjertig om bruddet som hun gjør.

«(...) Du får meg alltid til å le, selv om jeg ville gråte under intervjuet», skriver hun, blant annet.

- Vet ikke hva jeg skal gjøre

Shayk og Cooper fikk som nevnt en datter sammen i 2017, og det kan foreløpig se ut til at de samarbeider godt om lille Lea. Likevel innrømmer 34-åringen at det er tungt å være alenemor.

- Jeg synes det er vanskelig å finne balansen med å være alenemor og det å være en kvinne som jobber. Tro meg, det er dager hvor jeg våkner og tenker at «herregud, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg faller sammen».

RYKTEFLOM: Etter at Bradley Cooper angivelig skal ha blitt singel, spekuleres det om han og Lady Gaga vil finne hverandre. Vis mer

I fjor sommer åpnet Shayk også opp om morsrollen, og den gang la hun ikke skjul på at hun er opptatt av å framstå som en selvstendig kvinne.

34-åringen trakk fram at kvinner på egen hånd kan klare alt fra å oppdra barn til å lage mat og vaske, i tillegg til alt annet hardt arbeid.

- Vi hadde aldri menn rundt oss før. Du må lære deg hvordan du skal spikre en spiker i veggen og hvordan du skal henge opp gardiner. Jeg vet alt om hvordan jeg skal plante poteter og agurker, for i Russland er det slik vi overlever vinteren, sa hun i et intervju med Harper's Bazaar.

I samme intervju gjorde Shayk, som tidligere har vært i et forhold med fotballstjernen Cristiano Ronaldo (34), det tydelig at hun ikke har gitt opp håpet om å finne kjærligheten.

- Tror jeg på ekteskap? Ja, selvfølgelig. Jeg er ikke en person som er imot det, sa hun.

Lady Gaga og Bradley Cooper har hovedrollene i den populære filmen «A Star Is Born» og på den 91. Oscar-utdelingen fremførte de sangen «Shallow» sammen - til stor applaus fra salen. Nå går spekulasjonene rundt hvorvidt Gaga og Cooper er mer enn bare gode venner. Vis mer

LES OGSÅ: Brukte sjokkbeløp på gaver til kona

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer