Kim Kardashian:

Bryter enda en juletradisjon

Tar over mamma Kris' årlige julefest, og har lagt en slu plan.

SLU PLAN: Det årlige julebordet til Kris Jenner ser ut til å bli noe helt annet i år. Denne gang er det Kim Kardashian som tar over. Foto: NTB Scanpix
SLU PLAN: Det årlige julebordet til Kris Jenner ser ut til å bli noe helt annet i år. Denne gang er det Kim Kardashian som tar over. Foto: NTB Scanpix Vis mer

For noen uker siden ble det spekulert på om Kardashian-Jenner-familiens berømte julekort vil utebli i år.

Årsaken skal ifølge Kim Kardashian (38) være på grunn av alt dramaet som utspilte seg rundt planleggingen av fjorårets julekort.

Flere fans ble knust over Kims spekulasjoner, og nå ser det ut til at 38-åringen er i ferd å bryte med enda en juletradisjon i den verdenskjente realityfamilien.

Hvert år arrangerer «momager», Kris Jenner (63), et årlig julebord der verdenskjente hollywoodstjerner og venner av Kardashian-Jenner-klanen blir invitert. Et høydepunkt for fansen, som ofte får et innblikk i den ekstravagante festen gjennom sosiale medier.

I år ser det imidlertid ut til å bli noen endringer i planene.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Kim tar over

Ifølge kanalen E!, som produserer familiens realityshow «Keeping up with the Kardashians», er julebordet flyttet hjem til Kim og ektemannen Kanye West (41).

- Dette året er det første året Kanye og jeg skal arrangere julebordet hjemme hos oss. Vi tar det over fra mamma. Hun skal fremdeles holde det, men det blir i vårt hus. Vi har litt større plass, fortalte Kim til kanalen.

Selv om Kim hevder at det fortsatt vil være Kris sitt julebord, forventer hun likevel at det skal skje på hennes premisser.

Hemmelig plan

Kim har nemlig lagt en slu plan for årets julebord. Julekortscenarioet har nemlig blitt et sårt tema for realitystjernen, som vil gjøre alt hun kan for at det skal bli et bilde i år også.

- Målet mitt er å lande et tema for hva familien skal ha på seg, forklarer Kim og fortsetter:

- Jeg skal få dem til å komme 30 minutter tidligere sammen med en fotograf, slik at vi kan ta et raskt bilde utenfor, og kanskje det blir et nyttårsbilde. Det er mulig jeg må si: «Folkens, nå har jeg planlagt dette. Jeg gir dere et tidspunkt og sted, uten unntak. Kom, eller så slipper dere ikke inn på festen».

SEX OG FISING: Kim Kardashian gjestet Jimmy Kimmels talkshow, men skuespiller Jennifer Lawrence stilte spørsmålene, - og det var ikke helt normale spørsmål. Video: CNN Vis mer

Ingen julekort

Det var på Twitter at spekulasjonene om en Kardashian-jul uten julekort spredte seg som ild i tørt gress.

Det hele startet da en fan ved navn Jake ytret sine tanker om at årets julekort kanskje ikke blir noe av.

- Jeg føler at det kanskje ikke kommer noe julekort i år med tanke på alt dramaet som utspilte seg i fjor, skrev han.

Innlegget fikk mye oppmerksomhet, og påstanden fikk raskt fart på seg da Kim Kardashian selv delte Twitter-innlegget med følgende kommentar:

- Wow, han leser tankene mine.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Vanskeligere hvert år

Hvert år har det blitt lagt ned mye tid og krefter bak årets julebilde. Etter hvert som familiemedlemmene også blir eldre, og er særdeles aktive på hver sin kant, har det de siste årene også krevdes enda mer planlegging.

Samtlige av familiemedlemmene har nemlig bygget sine egne karrierer ved siden av seriesuksessen. Dette fører blant annet til at de sjelden befinner seg på samme sted til samme tidspunkt.

Det fikk blant annet Kim Kardashian erfare da hun tok på seg ansvaret for å planlegge julekortet for i fjor.

Gjennom familiens serie fikk man et innblikk i tumultene som utspilte seg, spesielt mellom Kim og Kourtney Kardashian (39).

Full krangel

Det hele bunnet i at Kim endelig hadde funnet et tidspunkt der alle familiemedlemmene hadde mulighet til å møtes - bortsett fra Kourtney.

Ifølge sistnevnte hadde hun allerede lagt planer om familietid med barna, noe som provoserte Kim voldsomt.

ISFRONT: Det ble isfront mellom søstrene Kim og Kourtney Kardashian under planleggingen av fjorårets julekort. Mange tror at det dermed ikke vil bli noe kort i år. Foto: NTB Scanpix
ISFRONT: Det ble isfront mellom søstrene Kim og Kourtney Kardashian under planleggingen av fjorårets julekort. Mange tror at det dermed ikke vil bli noe kort i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I sinne hevdet Kim at Kourtney var vanskelig bare for å provosere. Hun mente at søsteren har «den minst travle kalenderen» blant alle familiemedlemmene, da hun, ifølge Kim, ikke har noen prosjekter på gang som hun er dedikert til.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Hun gikk også til personangrep på sin eldre søster, og uttalte at Kourtney var «den minst interessante personen å se på» blant søstrene, så det i utgangspunktet ikke gjorde noe om hun ikke dukket opp.

Krangelen fikk mye oppmerksomhet etter at episoden ble vist. Likevel ble det et julebilde.

LES OGSÅ: Tatt på senga av mammalivet