TØFT: Etter at Jon Rønningen la opp brytingen gikk han igjennom en tøff periode i livet - både psykisk og økonomisk. Men nå kan han endelig smile igjen.
TØFT: Etter at Jon Rønningen la opp brytingen gikk han igjennom en tøff periode i livet - både psykisk og økonomisk. Men nå kan han endelig smile igjen. Vis mer

Brytekongen har forlovet seg

Det er ikke bare rundt halsen OL-mester Jon Rønningen har fått gull - nå har han også fått gull rundt finger'n.

Publisert
SEHER.NO: Jon Rønningen (48) har funnet kjærligheten i Mehamn med flotte Linda Rasmussen (42), og gjort finnmarking av seg.

– Jeg er blitt veldig godt mottatt her oppe. Det er et lite samfunn på 700 mennesker, og alle kjenner alle. Her kan man komme uanmeldt på kaffebesøk. Og man kan dra på fisketur. Det har vært tidenes opptur å flytte hit, sier den dobbelte olympiske mesteren til Se og Hør.

Livet etter OL-prestasjonene ble ikke helt som Rønningen hadde forestilt seg. Han ble rastløs og deprimert, og hadde samtidig store økonomiske problemer. Men endelig kan brytekongen smile igjen.

– Dette er den beste tida jeg har hatt etter at jeg la opp. Å flytte opp hit har vært veldig bra for meg, legger han til.

Linda og Jon møttes i juli 2010 etter et bryteshow i Mehamn.

– Jeg gikk ut en dør, og der sto hun foran meg. Det var kjærlighet ved første blikk. Siden har vi holdt sammen, forteller Jon til Se og Hør.

Les resten av det åpenhjertlige intervjuet og se bildene av paret i Se og Hør Weekend.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han har seks måneder igjen å leve 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer