Brystpumpe-reklamen fikk Olivia Wilde til å rase

- Dette er bullshit!

ENGASJERT: Nylig fødte skuespilleren Olivia Wilde sitt andre barn. Nå går hun hardt ut mot en reklame for en brystpumpe-BH. Foto: NTB Scanpix
ENGASJERT: Nylig fødte skuespilleren Olivia Wilde sitt andre barn. Nå går hun hardt ut mot en reklame for en brystpumpe-BH. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I april kom nyheten om at Hollywood-paret Olivia Wilde (32) og Jason Sudeikis (41) ventet sitt andre barn sammen.

I september kunne hun og forloveden avsløre kjønnet, og en måned senere offentliggjorde Wilde på Instagram at hun hadde født en datter.

Skuespilleren har i forbindelse med sin nye tilværelse som tobarnsmor skapt en rekke overskrifter for å være særdeles frittalende.

Blant annet har hun vist stort engasjement for temaet rundt amming. I 2014 lot hun seg eksempelvis avbilde ammende i det amerikanske magasinet Glamour, for å understreke at amming er helt naturlig.

- Helt åpenbart

Nok en gang blir amming et tema for 32-åringen, som i et innlegg på Instagram går sterkt ut mot en reklame for en brystpumpe-BH.

På bildet som Wilde har lagt ut, poserer en slank kvinne med overnevnte produkt, der formålet er handsfree-pumping av brystmelk.

Ifølge skuespilleren er det imidlertid et innlysende problem med bildet.

- Dette er en bullshit-reklame. Denne dama har definitivt ikke nylig født et barn, som har behov for at brystmelk må pumpes. Samtidig vil jeg gi en cyber-klem til denne modellen som har måttet late som om hun har gjort det, når det er helt åpenbart at hun har brukt det siste året på å løfte små vekter og meditert.

På tross av at 32-åringen selv har tatt et valg om å amme sine barn, mener skuespilleren at det den beslutningen er opp til hver enkelt person avgjøre.

- Det bør være et valg for alle. Jeg liker ikke tanken på at amming skal bli presset på noen, eller at man føler skyld, dersom en ikke gjør det, sa Wilde til People tidligere denne måneden.

I fjor vår ga Kourtney Kardashian (37) inntrykk av at hun benyttet seg av brystpumpen som Wilde kritiserer.

Da hun feiret 36-årsdagen sin i Las Vegas, fire måneder etter at hun fødte sitt tredje barn, postet hun nemlig dette bildet av seg selv og brystpumpen - med en morsom tekst:

«Det som skjer i Vegas forblir i Vegas»

What happens in Vegas stays in Vegas.

A photo posted by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Viser ammebilder på nett

En rekke internasjonale stjerner har også kastet seg inn i amme-debatten i løpet av de siste åra.

Supermodell Miranda Kerr (31) ble mamma til lille Flynn Bloom i januar 2011, og kort tid etter fødselen la hennes daværende ektemann Orlando Bloom (37) ut et bilde av den nybakte mora som ammet sin lille sønn. Hun har siden også delt et bilde på sosiale medier, hvor hun ammer Flynn i sminkestolen på jobb.

Her hjemme har heller ikke kjendismødrene noe imot om verden får et bilde av at de ammer sine små.

I sommer postet Tone Damli (26) et ammebilde av seg selv, med datteren Billie i armkroken, på Instagram.

«Mens resten av selskapet sitte å ute å drikke vin... #melkemor #ku», skrev hun til bildet.

Fotballfrue Caroline Berg Eriksen (27), som ble mamma til Nelia i november 2013, har også delt ammestunden med bloggleserne sine.

«Tid for amming nok en gang. Jeg nyter virkelig disse stundene og gruer meg litt til de er over».

LES OGSÅ: Kylie Jenners nye butikk får refs

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer