KASTER SKJORTA: 24 år etter at han kastet skjorta i Top Gun nøler fortsatt ikke Tom Cruise med å takke ja til lettkledde actionscener på film. Men alderen begynner å innhente filmstjernen
KASTER SKJORTA: 24 år etter at han kastet skjorta i Top Gun nøler fortsatt ikke Tom Cruise med å takke ja til lettkledde actionscener på film. Men alderen begynner å innhente filmstjernen Vis mer

- Brystet siger nedover

Men Tom Cruise (48) nekter å gi opp karrieren som actionhelt og ungpikeidol. Se bildene!

Publisert
SEHER.NO: Skuespiller Tom Cruise (48) smeltet kvinnehjerter verden over da han i 1986 tok av seg skjorta i rollen som «Maverick» i actionfilmen «Top Gun», og har flere ganger blitt kåret til en av verdens mest sexy menn.

Men da Cruise onsdag dukket opp i den tsjekkiske hovedstaden Praha for å filme scener til sin nye actionfilm «Mission Impossible IV», var det flere som la merke til at alderen også ser ut til å ta igjen den tilsynelatende evigunge sjarmøren.

- Brystet siger nedover og tyngdekraften truer med å forvandle hans brystmuskler til de fryktede «mannepuppene».

- Selv om han fortsatt er i god fysisk form, så er det et langt steg unna glansdagene i «Top Gun», skriver den britiske avisa Daily Mail
.

Til tross for at han nærmer seg 50, insisterer Cruise fortsatt på å gjøre sine egne stunt-scener, og kastet seg under innspillingen i Praha flere ganger ut fra et tak, hengende i en vaier.

- En del av det å glede publikum er å gjøre mine egne stunts. Jeg tror det øker spenningen for publikum. Det er krevende å gjøre og moro for meg.

«Mission Impossible IV» vil ifølge Daily Mail ha premiere i desember 2011.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Blir Cruise-familien realitystjerner?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer