- Brystene mine er saggete og jeg har cellulitter

Skuespillerinnen mener alle er vakrere enn henne.

2006-KROPP: Jessica Alba mener kroppen hennes har forandret seg betraktelig siden hun ble mor. Dette bildet ble tatt i 2006. Foto: All Over Press
2006-KROPP: Jessica Alba mener kroppen hennes har forandret seg betraktelig siden hun ble mor. Dette bildet ble tatt i 2006. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I 2008 ble skuespillerstjernen Jessica Alba (28) mamma for første gang til lille Honor Marie (2). Nå pryder Alba coveret av britiske GQ. På samme tid stripper hun på sexy vis i en promo-video for magasinet.

Men til bladet hevder 29-åringen at hun ikke er fornøyd med kroppen sin etter fødselen.

- Brystene mine er saggete, jeg har cellulitter og hoftene mine er større. Alle skuespillerinner der ute er mer vakker en meg, sier Jessica Alba i intervjuet.


Mange menn vil nok riste på hodet over filmskjønnhetens seneste utsagn. I et intervju med magasinet «Self» har hun tidligere avslørt at hun valgte å holde seg langt unna dietter etter fødselen.

- Dietter er for fugler. Jeg mener at man bør spise på den måten som får deg til å føle deg bra. Jeg spiser mye grønnsaker, proteiner, frukt og korn. Jeg trener ikke så mye. Hver dag forteller jeg venninnene mine at vi må skaffe oss nye leveregler. Og etter det er det alltid: «Skal vi spise middag sammen? Ta et glass vin?», sa hun da.

Det er nemlig andre ting enn bare utseende som er viktig for Jessica Alba...

- Dersom man går rundt med hodet hevet, samtidig som man er glad og positiv, da teller ikke alt det andre. Selvtillit er det viktigste, mener hun.


Se den sexy promovideoen med Alba her (ekstern link)


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg føler meg aldri sexy