- Brystene mine er «au naturel»

Skuespillerinnen nekter for å ha lagt seg under kniven.

PÅ FERIE: Ferske bikinibilder av Liz Hurley gjorde at det begynte å florere rykter om at hun hadde operert brystene.  Foto: All Over Press
PÅ FERIE: Ferske bikinibilder av Liz Hurley gjorde at det begynte å florere rykter om at hun hadde operert brystene. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Den britiske modellen, skuespillerinnen og badetøysdesigneren Elizabeth «Liz» Hurley har ikke latt seg selv forfalle etter hun passerte 40 for fem år siden, og er fortsatt kjent for å ha en særdeles flott og velformet figur.

Etter at hun ble avbildet i bikini på ferie i Spania i forrige uke, har imidlertid 45-åringen vært offer for en rekke ondsinnede rykter, skriver People magazine. 

Bikinibildene av Hurley vekket oppmerksomhet, fordi det kunne se ut som om hun hadde operert brystene.

Nå har imidlertid 45-åringen sett seg lei all ryktespredningen, og nylig tok hun til ordet mot silikon-«hetsen», skriver People.

- Jeg har lest at jeg akkurat har fått implantater i puppene. Men jeg er glad for å kunne meddele at jeg fortsatt er «au naturel», skrev skuespillerinnen nylig på sin Twitter-side.

Ifølge Hurley er det ikke en plastisk kirurg, men lekkert badetøy, som gjør at hun holder seg så godt.

- Jeg bærer bikinier med eksepsjonelt godt snitt, skrev hun.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no 

Bli fan av Seher.no på Facebook her!
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Eksene ferierer sammen