SPORTY: Eileen Eriksen valgte å operere brystene på grunn av treningens resultater. Foto: Privat/Ida Nikolasien, Seoghør.no
SPORTY: Eileen Eriksen valgte å operere brystene på grunn av treningens resultater. Foto: Privat/Ida Nikolasien, Seoghør.no Vis mer

- Brystene forsvant helt da jeg begynte å trene

«Paradise Hotel»- Eileen fikk sjokk da hun så seg i speilet på treningsstudioet.

Publisert

SEOGHØR.NO: Eileen Eriksen (23) er blitt en av guttas favoritter i årets «Paradise Hotel», og hennes flotte former blir ofte kommentert.

Men det er ikke alltid hun har vært like fornøyd selv.

Da 23-åringen, som til daglig jobber som sykepleier og kosmetikkselger, begynte med mye styrke - og kondisjonstrening fikk det nemlig en uønsket effekt på kroppen.

- Jeg har aldri vært noe opptatt av pupper, jeg har liksom alltid hatt litt rumpe og vært fornøyd med det. Men etter at jeg begynte å trene så forsvant puppene helt. Det var helt sykt, det var som om jeg var en gutt, sier hun til Seoghør.no.

Kun en måned før konkurransens start, valgte Eriksen derfor å legge inn 300 gram silikon i brystene.

 

Hun er ikke redd for kritikk om at valget hennes er et dårlig eksempel for mange unge «Paradise Hotel»-fans.

- Hvis jeg stod i speilet og så meg fra siden, så var det HELT flatt. Så da var det bare for min egen selvfølelse. Det har ingenting med hvordan jeg vil se ut for andre, eller på sosiale medier, sier Eileen.

Heldigvis har tiden etter operasjonen gått på skinner for deltakeren.

- Det har gått veldig bra i etterkant, så nå går det fint. Jeg trente etter to uker jeg, sier den aktive jenta.

Populær deltaker

Eileen Eriksen har markert seg på hotellet som en av de mest populære jentene, og gutta får ikke nok av den søte jenta fra Sarpsborg. Særlig Øysten Myhren Storaa og Mayoo Indrian, har gjort lite for å legge skjul på sin beundring.

Vis mer

- Jeg kan tilbe den rumpa på daglig basis, og det gjør jeg. Takk Gud for den rumpa. På en skala fra 1 til 10, så ligger den lett på 10, sa Øystein til kameraene i den populære realitykonkurransen.

Mayoo Indrian, som dessvere måtte takke for seg i forrige ukes parseremoni, er helt enig med Øystein.

- Eileen og jeg har fått veldig god kontakt etter programmet, og jeg synes hun er en veldig fin og søt jente, sier han til Seoghør.no.

Viste sin lojalitet

I torsdagens parseremoni, viste Eileen sin lojalitet til Mayoo, da hun valgte ham fremfor Øystein. Begge to valgte nemlig å stille seg bak henne.

- Selv om Øystein er min partner, så velger jeg å holde løftet til min tidligere partner, Mayoo. Jeg velger å beholde Mayoo, sa en tårevåt Eileen.

Dette førte til at nesten samtlige deltakere brast i gråt.

Programmet hadde imidlertid lagt inn en tvist, som gjorde at Øystein fikk bli på hotellet i stedet for Mayoo.

Jørgen William Hagen Haug, som kom inn på hotellet igjen forrige uke, hadde fått en blomsterbukett som gjorde at han kunne gi en fredning til en av guttene.

FLOTT: I dag har Eileen Eriksen 300 gram silikon i brystene.
FLOTT: I dag har Eileen Eriksen 300 gram silikon i brystene. Vis mer

Dermed kunne han velge å beholde Øystein på hotellet, noe han gjorde, og Mayoo måtte reise hjem til Norge.

FLOTTE: Eileen sammen med alle de andre deltakerne som opprinnelig sjekket inn i år.  Foto: Ida Nikolaisen
FLOTTE: Eileen sammen med alle de andre deltakerne som opprinnelig sjekket inn i år. Foto: Ida Nikolaisen Vis mer

- Silikonpuppene forandret livet mitt

Eileen er ikke den eneste som har opplevd at treningen har en såpass stor effekt på kroppen, at brystene minsker.

En av fjorårets deltakere tok nemlig akkurat det samme valget.

Til Seoghør.no fortalte Tina Hagen (26) at hun mer enn gjerne trener seg til en strammere kropp, men at det uheldigvis har visse konsekvenser.

- Det var mange ganger at puppene ødela alt. Jeg var helt flat før jeg tok det. I hvert fall når jeg skulle ha med meg en gutt hjem og ikke turte å ta av meg toppen og sånn.

SØT: Tina Hagen fra Geithus var den eneste av fjorårets jentenr som hadde operert brystene.
SØT: Tina Hagen fra Geithus var den eneste av fjorårets jentenr som hadde operert brystene. Vis mer

- Derfor bestemte jeg meg for å ta det når jeg var 24 år. Det har jo forandret livet mitt egentlig, jeg har jo fått mye bedre selvtillit. En bekymring mindre på en måte, sa den søte jenta.

Smertehelvete

Men like bra gikk det ikke for Ida Gran, som var deltaker i 2009.

FIKK IKKE LOV TIL Å BADE: Dette var det nærmeste Ida Gran kom badevannet i Mexico etter at hun fikk betennelse i sine nyopererte silikonbryster.
FIKK IKKE LOV TIL Å BADE: Dette var det nærmeste Ida Gran kom badevannet i Mexico etter at hun fikk betennelse i sine nyopererte silikonbryster. Vis mer

Glamourmodellen valgte også å operere brystene for andre gang rett før hun dro til luksusvillaen i Mexico.

- Jeg hadde planlagt en reoperasjon av silikoninnleggene mine lenge før jeg visste at jeg skulle være med i «Paradise Hotel». Og da jeg visste at jeg skulle være med, tok jeg sjansen på å ikke avbestille avtalen. Det angret jeg på da jeg kom ned i varmen, sa hun til Seoghør.no.

Betennelsen i sårene rundt puppene som hver har blitt fylt med 400 gram silikon gjorde at Ida ikke kunne bade eller gå like lettkledd som de andre deltakerne.

I tillegg fikk hun problemer med å sove og måtte ha tilsyn av lege på grunn av de store smertene.

- Det føltes som om jeg skulle revne. Heldigvis var det en lege på hotellet, som sørget for at jeg fikk Paracet og andre medisiner. Vi snakket også med leger i Norge, som blant annet ga meg forbud mot å bade, sa hun.

«Paradise Hotel» sendes på TV3 mandag til torsdag 22.30.

LES OGSÅ: Her bryter Tora ut i latter av Paradise-spøk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer