- Brystene faller aldri ut

Norges nye stjerneskudd Alexandra Joner risikerer å vise frem for mye med sine dristige antrekk.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Alexandra Joner (22) gjør stor suksess om dagen med låta «Sunrise» i samarbeid med Madcon. Fredag var hun på VG-lista for å fremføre sangen og strålte på den røde løperen i en sort, dypt utringet buksedress.

Stjernen var ikke redd for at det vågale antrekket skulle avsløre for mye.

- Det har aldri skjedd meg uansett hvor dyp utrigningen er, brystene faller aldri ut.  Uansett hvor mye jeg danser og løper frem og tilbake så blir de der, sier Joner til Seoghør.no.


Artisten vekker stadig oppsikt på den røde løperen. På Universals sommerfest stilte hun i et sexy, sort latekskjørt og på Ullevål Stadion kom hun utkledd som leopard. Men selv om hun liker å overraske, hadde hun ikke likt å sjokkere med puppglipp.

- Noen hadde nok blitt kjempehappy og jeg hadde blitt dritflau. Det hadde vært ekstremt flaut på scenen. Rimelig kleint. I hvert fall hvis man ikke merker det selv og står og vifter med brystene og koser deg. Da hadde jeg dødd.

Mens Alexandra opptrådte på VG-lista var et av hennes store idoler, Rihanna, på Holmenkollen Sommerfestival, og Joner hadde et stort håp om å møte heltinnen.

- Om jeg gjør det så besvimer jeg. Jeg har møtt henne en gang før. Jeg satt ved siden av henne i to timer på et utsted i Los Angeles. Jeg fikk ikke sagt noe til henne og gråt da hun dro. Møter jeg henne i kveld må jeg si noe, kanskje at jeg digger deg eller kan jeg ta deg på rumpa?

  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nektet å vise forlovelsesringen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer