ER POSITIV: - Folk tror jeg føler meg elendig med måten jeg ser ut på, men det er ikke sant. Jeg har båret rundt på disse "sakene" i flere år nå, sier Dolly Parton. Foto: AP/Scanpix
ER POSITIV: - Folk tror jeg føler meg elendig med måten jeg ser ut på, men det er ikke sant. Jeg har båret rundt på disse "sakene" i flere år nå, sier Dolly Parton. Foto: AP/ScanpixVis mer

- Brystene dreper meg ikke

Country-legenden tilbakeviser påstandene om at brystene gjør henne til en krøpling.

SEHER.NO: Country-legenden Dolly Parton (62) ble tvunget til å utsette USA-turneen sist måned. Årsak: Legene beordret henne til å hvile i seks til åtte uker på grunn av ryggproblemer, forårsaket av hennes store pupper.

- Prøv å dra rundt på disse valpene og se om ikke du får ryggplager du også, sa den aldrende country-stjernen den gang.

Nå er tonen derimot en ganske annen. 62 år gamle Parton nekter nemlig for spekulasjonene som sier at puppene er en fare for hennes liv og helse.

- I det siste har jeg skadet ryggen og har måttet utsette en del av mine show. Derfor skriver også mange av tabloidene at puppene dreper meg, og at jeg blir en krøpling på grunn av dem.

- Folk tror jeg føler meg elendig med måten jeg ser ut på, men det er ikke sant. Jeg har båret rundt på disse "sakene" i flere år nå, sier Dolly Parton til AOL Music.

LES OGSÅ: Dolly hedret på galla