Bryr seg ikke om pelskritikken

Lady Gaga ble utskjelt etter å ha brutt sitt eget løfte.

SEOGHØR.NO: Dyrevernsorganisasjonen PETA så rødt da Lady Gaga (26) nylig viste seg fram i en rosa pelskåpe.

Mandag tok popstjernen en tur ut i Bulgaria i en ny pelskåpe, denne gangen en grå variant. Og 26-åringen viste at hun ikke bryr seg om kritikken.

- Til alle som skriver og spekulerer i om pelsen min er ekte eller ikke, glem ikke å kreditere designeren Hermes. Takk, sier Gaga ifølge Daily Mail.

Visepresident i PETA, Dan Mathews, skrev et åpent brev til musikkstjernen etter at hun viste seg fram i den rosa pelsen.

«Du har tidligere sagt til Ellen DeGeneres at du hatet pels og aldri kom til å gå i det. Det var det mange av dine fans, deriblant jeg, som beundret deg for. Men hva har skjedd? Har stylistene dine fortalt deg at den er falsk, eller er du en avhopper? Ved å ha på deg de dumme kåpene når det er hetebølge ute, gjør du deg selv til en blink, akkurat som den tankeløse Kim Kardashian. Og mens vi planlegger vår høstkampanje, kan du ikke spørre deg selv om det du sa til Ellen kom fra hjertet, eller om det bare var tull?»

Likevel ser Gaga ut til å ta kritikken med knusende ro. Hun tok seg tid til å skrive autografer til fansen i sommervarmen i Bulgaria mens hun hadde en valp på armen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gaga naken i bassenget