FÅR RIS OG ROS: Tirsdag ble Alexandra Joners MGP-låt, «Cinderella», lansert. VGs anmelder utroper henne til en av to storfavoritter, mens Dagbladets anmelder kaller låta for «smakløs» og «et stykke heismusikk».
FÅR RIS OG ROS: Tirsdag ble Alexandra Joners MGP-låt, «Cinderella», lansert. VGs anmelder utroper henne til en av to storfavoritter, mens Dagbladets anmelder kaller låta for «smakløs» og «et stykke heismusikk».Vis mer

Bryr seg ikke om MGP-kritikken

- Folk har forskjellig smak, sier Alexandra Joner til Seoghør.no.

SEOGHØR.NO: Om en knapp måned er Alexandra Joner (24) blant artistene som kniver om seieren i Melodi Grand Prix.

Tirsdag ble hennes bidrag, «Cinderella», og de ti andre låtene tilgjengelige via NRKs nettsider.

Avisene har kastet seg over årets låter og felt dommene sine over de potensielle Eurovision Song Contest-bidragene.

Alexandras poplåt trekkes frem som favoritt av VG - som gir «Cinderella» terningkast fem. «Tidsriktig og sprettent, men likevel lekent og voksent», skriver VGs anmelder om låta. Dagbladet derimot, gir låta en toer og kaller den «heismusikk».

Alexandra selv tar de sprikende anmeldelsene av låta, som handler om å komme seg igjennom motgang, med godt humør.

- Det er utrolig gøy at VG mener at min låt er en av de beste, og det er helt okay at en annen journalist føler noe annet, folk har forskjellig smak, skriver sangeren i en SMS til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

Sangstjernen, som har bakgrunn som profesjonell danser, har tidligere avslørt at hun håper publikum får bakoversveis av sceneshowet hennes under Melodi Grand Prix i Oslo Spektrum.

Alexandra understreker at hun nå fokuserer på opptredenen sin fremfor på musikkanmeldelsene.

- Det eneste jeg konsentrerer meg om nå er å gjøre et så bra MGP-show som overhodet mulig. Jeg tror det kan bli en eventyrlig opptreden, og jeg føler «Cinderella» er perfekt for Eurovision Song Contest. Gleder meg enda mer nå, påpeker 24-åringen overfor Seoghør.no.

Se intervju med Alexandra fra Kjendisgallaen 2014:

VG trekker også frem Ira Konstantinidis og låta «We Don't Worry» som en favoritt, mens Dagbladet gir den tidligere «Idol»-vinneren Jenny Langlo og «Next To You» en femmer.

Videoen til «Cinderella», som Alexandra Joner har gitt Seoghør.nos lesere en smakebit fra innspillingen av, har premiere den siste uken i februar.

Melodi Grand Prix 2015 avholdes i Oslo Spektrum den 14. mars.

LES OGSÅ: Viste frem sine lange ben