Bryr seg ikke om de ekstra kiloene

Brooke Shields vil heller fokusere på familieliv enn slankepress.

LA PÅ SEG: En kneskade gjorde at Brooke Shields ikke fikk trent like mye normalt, noe som gjorde at hun på kort tid la på seg fem kilo. I desember gjestet hun premieren av «Anchorman 2»  med ektemannen Chris Henchy.  Foto: FameFlynet Sweden
LA PÅ SEG: En kneskade gjorde at Brooke Shields ikke fikk trent like mye normalt, noe som gjorde at hun på kort tid la på seg fem kilo. I desember gjestet hun premieren av «Anchorman 2» med ektemannen Chris Henchy. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: På 1980-tallet var Brooke Shields (48) et av Amerikas største sexsymbol etter sine reklamekampanjer for Calvin Klein-jeans og rollen i «The Blue Lagoon».

Til tross for at hun gjennom årene har hatt en suksessfull film- og TV-karriere har andre ting blitt viktigere for 48-åringen som heller tilbringer tid med familien enn å trakte etter rampelyset.

Nettsiden Radaronline skriver at tobarnsmoren de siste månedene har lagt på seg nesten fem kilo, og at hun nå gir blaffen i Hollywoods strenge skjønnhetskrav.

- Hun kunne ikke brydd seg mindre, sier en kilde nær stjernen til nettsiden.

Treningsstopp etter kneskade

En kneskade satte en stopper for Brooks treningsrutiner som igjen førte til noen ekstra kilo. Men så lenge hun er sunn og frisk tar ikke Shields den ekstra vekten så tungt.

- Hun er nesten 50 år gammel og fokuserer heller på å være en sunn mamma i stedet for en supertynn skuespiller. Hun er en smart, selvstendig og praktisk kvinne, konkluderer kilden.

Shields har vært gift med Chris Henchy siden 2001 og sammen har de døtrene Rowan og Grier.

BARNESTJERNE: Brooke Shields ble verdensberømt da hun som 14-åring spilte inn filmen "Den blå lagune" sammen med Christopher Atkins.
BARNESTJERNE: Brooke Shields ble verdensberømt da hun som 14-åring spilte inn filmen "Den blå lagune" sammen med Christopher Atkins. Vis mer

LES OGSÅ: Slanker seg med ekstreme metoder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer