Dennis Quaid og forloveden:

Bryr seg ikke om aldersforskjellen på 39 år

- Jeg leter ikke etter yngre jenter å forelske meg i.

FORLOVET: Neste år skal Dennis Quaid og kjæresten Laura Savoie gifte seg. Her er de sammen på et event i Nashville tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Neste år skal Dennis Quaid og kjæresten Laura Savoie gifte seg. Her er de sammen på et event i Nashville tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Sist måned kom nyheten om at Hollywood-stjernen Dennis Quaid (65) hadde forlovet seg med sin 39 år yngre kjæreste Laura Savoie (26).

Skuespilleren avslørte da at han hadde planlagt frieriet i over halvannen måned før han gikk ned på kne på Oahu, Hawaii, og fikk et ja fra sin kjære.

- Det skjedde ved Turtle Bay. Det var litt spontant, og hun ble veldig overrasket. Jeg hadde ringen i lommen min. Jeg ville at det skulle være veldig privat, fortalte han til Extra, og la til at frieriet fant sted i solnedgangen.

«Dette er siste ekteskap»

65-åringen skal bare ha vært kjæreste med Savoie, som tar en doktorgrad ved Universitetet i Austin, i et knapt halvår da de forlovet seg.

Duoen har fått en rekke negative kommentarer på den nesten 40 år store aldersforskjellen mellom dem, men det gir de selv blaffen i.

- Nei, det bryr vi oss ikke om. Jeg var ikke på utkikk etter en aldersforskjell eller noen som var mye yngre enn meg. Man har ikke kontroll over hvem man forelsker seg i, forteller han til The Guardian, ifølge Contact Music.

- Jeg forelsker meg ikke lett, og kan ikke ta innover meg hva andre måtte mene om dette. Jeg har vært gift tre ganger og dette er siste ekteskap. Det vet jeg. Jeg føler jeg har en ekte partner i livet nå, legger han til.

Videre avslører Quaid at han og Savoie planlegger å gifte seg neste år på Staglin Family Vineyard i Napa Valley hvor han spilte inn filmen «Foreldrefellen» i 1998.

Og filmstjernens kommende kone skal allerede være i gang med bryllupsplanleggingen.

- Jeg tror hun er og ser på brudekjoler i dag. Hun må komme i gang. Man har et år på seg etter man er forlovet, ikke sant? Hvis man venter lenger enn det med å gifte seg, så er det mistenkelig. Det er vanlig etikette, mener han, ifølge nettstedet.

Turbulente forhold

Dennis Quaid, som har spilt i filmer som «Foreldrefellen», «The Day After Tomorrow», «Soul Surfer» og «A Dog's Purpose», har altså vært gift tre ganger tidligere.

Fra 1978 til 1983 var hans kone skuespilleren P. J Soles (69), før han i 1988 forelsket seg i stjerneskuddet Meg Ryan (58). Sammen ble de et av filmbyens hotteste par.

Duoen giftet seg i 1991 og året etter kom sønnen Jack (28) til verden.

Ekteskapet holdt i ti år før det ble et bittert brudd med utroskapsanklager begge veier. I dag har de to eksene klart å begrave stridsøksen.

- Det var mitt mest vellykkede forhold. Da vi møttes var jeg en stor stjerne, men så snudde det. Da vi gikk gatelangs i New York sammen ropte alle etter Meg. Og jeg må innrømme at det føltes som om jeg forsvant. Jeg trodde ikke jeg var så liten, men det var jeg. Jeg lærte mye av dette. Det var en mulighet til å vokse, delte Quaid da han gjestet «Megyn Kelly Today» i fjor, ifølge Us Weekly.

I 2004 giftet Quaid seg med eiendomsmegleren Kimberly Buffington (49), og sammen har de tvillingene Thomas Boone og Zoe Grace (12).

Også dette ekteskapet var turbulent med flere brudd og gjenforeninger, og sommeren 2016 søkte Dennis om skilsmisse fra kona for tredje gang.

Laura Savoie har på sin side tidligere vært kjæreste med «Entourage»-skuespiller Jeremy Piven (54).

FORLOVET: Den svenske toppbloggeren Angelica Blick skal gifte seg med sin kjæreste gjennom flere år, André Bånghäll. Video: @angelicablick. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg behandler kjærestene mine som prinsesser

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer