- Bryr meg veldig om hvordan jeg ser ut

Den norske artisten Hanne Sørvaag jobber hardt for drømmekroppen. Se video!

Publisert
Sist oppdatert

Se Hanne Sørvaag snakke om utseende, kosthold og trening nederst i saken!

SEHER.NO: Mandag starter en ny sesong av TVNorge-programmet «Fire stjernes middag», der en rekke kjendiser nok en gang skal vise sine kokkekunster og sosiale egenskaper for det norske folk.

En av dem som medvirker i årets utgave av det populære TV-programmet er fjorårets MGP-finalist og kommende mentor på TV2s nye storsatsning «The Voice», Hanne Sørvaag (32).

Stavanger-jenta, som for ett år siden fikk mye oppmerksomhet da hun stilte svært utringet på MGP-scenen, er opptatt av å spise sunt. Likevel mener hun at hun ikke fikk dårlig samvittighet av å spise treretters middager fire dager på rad i Tv Norge-programmet.

- Nei, det fine med treretters er at ingen av rettene er gigantiske, fordi det kommer flere. Jeg følte absolutt ikke at vi overspiste på noen som helst måte. Om noe, så tok vi kanskje en drink for mye, men vi spiste ikke for mye, sier Sørvaag lattermildt til Seher.no under den kjendisspekkede premierfesten til «Fire stjerners middag» i Oslo onsdag.

Men Stavanger-jenta innrømmer at hun ikke tar lett på sitt eget utseende.

- Jeg bryr meg veldig om hvordan jeg ser ut, så jeg er veldig opptatt av koshold. Samtidig trener jeg mye, forteller hun.

Og med en jobb der hun må stå mye på scenen, bli filmet i ulike situasjoner og bli mye avbildet, forteller Sørvaag at hun merker presset på å skulle se bra ut.

- Ja, absolutt. Det er jo uungåelig. Om man legger presset på seg selv eller om andre gjør det, kan vurderes. Man vil med en gang begynne å sammenligne seg med de andre man ser opp til, og der man selv har lyst til å være, og veldig mange av dem ser ektremt godt ut. Det er naturlig at man tenker på det for sin egen del også. Det er en del press på det, men om man forholder seg til det med litt måtehold så går det greit, sier Hanne til Seher.no.

Den erfarne artisten og låtskriveren sier at hun spiser mye og næringsrikt i løpet av en dag, og at hun er veldig opptatt av å få trent mye i løpet av en uke.

- Jeg prøver å trene variert. Jeg trener mye yoga, går turer og går litt på spinning, litt dansetimer og sånn på Sats. I tillegg trener jeg styrke med personlig trener. Jeg synes det er veldig gøy å trene. Det er ikke noe ork for meg. Jeg gjør det for å få ut litt energi og få litt endorfiner, sier Hanne Sørvaag til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hadde ikke hjerte til mindre utringning

Se Hanne Sørvaag snakke om utseende, kosthold og trening her:
 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer