Anne Marit «AnneMa» Yuvali:

- Bryr meg ikke

Det har kommet flere reaksjoner etter at «Annema» så seg nødt til å trekke seg etter første etappe.

MÅTTE GI SEG: Anne Marit Yuvali fikk migrene på tur. Foto: Matti Bernitz
MÅTTE GI SEG: Anne Marit Yuvali fikk migrene på tur. Foto: Matti Bernitz Vis mer
Publisert

Forrige uke var det duket for sesongpremiere av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», men allerede etter de første 200 meterne av etappen så deltaker Anne Marit «AnneMa» Yuvali (63) seg nødt til å gi seg.

63-åringen fikk nemlig hodepine etter en allergisk reaksjon på meddeltaker Caroline Nitters (25) parfyme.

- Da jeg kom hjem hadde jeg migrene i åtte dager. Det gjorde at jeg følte det var en helt riktig avgjørelse, fortalte Yuvali til Se og Hør søndag.

I etterkant av at Yuvali valgte å trekke seg fra programmet har det dukket opp en rekke ulike reaksjoner.

SVARER: Anne Marit «AnneMa» Yuvali trakk seg historisk tidlig fra «71 grader nord - kjendis», og det har kommet ulike reaksjoner i ettertid. Nå svarer hun på tilbakemeldingene. Reporter: Jonas Scheie Hammer. Video: Kine Falch / Discovery+ Vis mer

Overfor Nettavisen kunne blant annet «71 grader nord»-deltaker Maria Stavang (28) fortelle at hun ikke kjøper Yuvalis forklaring på hvorfor hun måtte forlate konkurransen.

Nå kan Yuvali fortelle til Se og Hør at hun ikke bryr seg om de negative reaksjonene.

- De som ikke forstår det at man kan ha allergi mot sterke lukter, de må lese seg litt opp, sier hun til Se og Hør og legger til:

- Jeg ser og observerer det negative folk skriver, men jeg tenker: «Ja ja». Så setter jeg veldig stor pris på de som forstår.

«71 GRADER NORD KJENDIS»: Aldri før har det skjedd at en deltaker må forlate konkurransen så tidlig. Video: Discovery +. Reporter: Jonas Hammer Vis mer

Etter episoden ble vist på TV har pasientforeningen «Hodepine Norge» gått ut i sosiale medier for å støtte TV-profilen sitt valg.

«Migrene er en nevrologisk sykdom med mange symptomer. Hodepine er det mest kjente, men luktømfintlighet er også vanlig. Vi som jobber med dette til daglig er ikke overrasket over at migreneanfall fører til fravær», skriver blant annet foreningen på sin Facebook-side.

63-åringen ønsker å takke for all støtte hun har fått i etterkant av episoden.

- Jeg setter veldig stor pris på de fine støtteerklæringene fra «Hodepine Norge» og alle de andre støtteerklæringene jeg har fått.

LES OGSÅ: - Fikk det langt opp i halsen

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer