- Bryr meg ikke så veldig

Den populære ungkaren Erik Solérs privatliv er til stadighet gjenstand for spekulasjoner...

BARSK:Erik Solér i kjent stil, svart skinnjakke og mørke solbriller! Foto: SCANPIX
BARSK:Erik Solér i kjent stil, svart skinnjakke og mørke solbriller! Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Han er en sjarmerende ungkar, som alltid er pen på håret og brun i huden. Han har flotte barn og barnebarn, og godt med penger på konto. Erik Solér (45) er en mann mange ser opp til...


Men populariteten til tross; den munnrappe fotballkjendisen legger ikke skjul på at det kan være slitsomt med alt oppstyret i media.


- Du vet, jeg har vært en medieperson i så mange år at det ikke bare er å slå av bryteren når jeg går hjem fra kontoret klokka fire. Jeg vet at både folk og mediene er oppmerksomme på meg også etter middag, sier en åpenhjertig Eril Solér til Se og Hør Weekend.


Spesielt vanskelig var det for 45-åringen da mediene viste enorm interesse for hans skilsmisseoppgjør for to år siden.


- Det er vel det eneste tidspunktet jeg har følt at omtale og rykter ble i drøyeste laget. En skilsmisse er jo en komplisert affære både når det gjelder følelser og økonomi. Både jeg og de rundt meg var naturlig nok litt mer sårbare enn ellers, sier han.


Medievant som han er, etter mange år i medienes søkelys, har den har den barske fotballagenten også lært seg å takle både positiv og negativ omtale i media.


- Tja, hva skal jeg si? Jeg kan jo ikke hindre folk i å spre usannheter om meg. For det er det disse historiene er. Men jeg bryr meg ikke så veldig. Jeg har levd et lang liv i rampelyset, og har ganske tykk hud, forteller Solér.


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer