- Bryr meg ikke om hva folk mener

Men Jakten-bonden er fullt klar over at han kan skape reaksjoner hos TV-seere.

PLUKKET UT FRIERE: Åge André Brømnes er en av fire bønder TV-seerne vil få følge på TV-skjerrnen denne høsten. Her er han avbildet sammen med sine friere. Fra venstre: Silje Roysdatter Lerberg, Ragnhild Eppeland, Helen Røymås, Anne Liv Krogedal. Foto: TV 2
PLUKKET UT FRIERE: Åge André Brømnes er en av fire bønder TV-seerne vil få følge på TV-skjerrnen denne høsten. Her er han avbildet sammen med sine friere. Fra venstre: Silje Roysdatter Lerberg, Ragnhild Eppeland, Helen Røymås, Anne Liv Krogedal. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se bildene av de årets fire «Jakten»-bønder, og deres ti friere, nederst i saken!

SEHER.NO: Mandag ble det klart hvilke fire «Jakten på kjærligheten»-bønder spente TV-seere vil få gleden av å følge denne høsten. En av dem er kristen-bonden Åge Andre Brømnes (26), som kommer fra Brømnes i Arendal.

- Det var gøy å bli valgt ut blant de fire, jeg trodde nemlig ikke at jeg skulle gå videre. Jeg ble overrasket da jeg fikk brevene, TV 2 og produksjonsselskapet gjorde nemlig noen «finter» med kjørerutene slik at vi ikke skulle forstå hvem som faktisk hadde fått flest brev, forteller «Jakten»-bonden til Seher.no. 

LES OGSÅ: TV 2 sensurerer «Jakten»-brevene

I mandagens episode ga Åge Andre klar beskjed om at ikke-kristne brevskrivere ville rykke ned noen hakk i brevbunken. Til Seher.no legger ikke 26-åringen skjul på at utsagnet kanskje kan virke litt ekskluderende.

- Det kan lett tolkes feil, det ser jeg. Men jeg hadde ikke som mål å ekskudere noen, sier Brømnes, som likevel endte opp med ti kristne friere.

- Jeg valgte bare kristne friere. De aller fleste som sendte brev var kristne, selv om noen henvendelser skilte seg ut, sier han.

- Valgte du disse ti bare på grunn av verdier deres?

- Nei, jeg valgte dem ut etter en helhetsvurdering av brevene. Jeg har ikke problemer med å leve sammen med noen som er ikke-kristne, men det ville bare blitt mye mer komplisert. Men det var uansett ikke noe problem med den brevbunken jeg fikk.

Åge Andre bryr seg ikke om hva andre eventuelt måtte tenke etter - på TV-skjermen - å ha sett det han sa om at ikke-kristne rykker ned noen hakk i brevbunken.
 
- Nei, jeg bryr meg ikke om hva folk tenker, de får tenke hva de vil for min del, mener den kjærlighetssøkende bonden, som ikke har fått noen negative reaksjoner ennå.
 
- Jeg har ikke merket noe ennå, nei. Det kan jo hende folk tenker mye rart, men det har aldri plaget meg. Det vil nok komme negative tilbakemeldinger, men det bryr jeg meg som sagt ikke om. Jeg er sikker på det jeg tror på, hvis ikke hadde jeg ikke profilert meg så sterkt på TV, sier han.

- Hvilke kristne verdier er viktigst for deg?

- Det er litt vanskelig å plukke ut enkeltting. Enten tror man eller så tror man ikke. Det er troen som er viktigst.

- Hva med sex før ekteskapet...?

- He he, det er et vrient spørsmål. Men jeg vet hva jeg tenker om det. Hva som kommer ut i media er en annen ting, sier han hemmelighetsfullt.

Det som i hvert fall er sikkert, er at den blide Arendal-bonden nå ønsker seg kjæreste - og det sterkt. Tidligere i livet har han ikke hatt alt for mange kjærester, avslører han til Seher.no.
 
- Jeg skal ikke skryte på meg for mye. Men hvor mange jeg har hatt, det får være hemmelig, forteller Åge André Brømnes, som nå håper han lykkes i sin jakt på den store kjærligheten.

- Hvordan jeg er som kjæreste? Det er jo ikke så lett å vurdere selv, men jeg håper at jeg er en bra person, som er lett å leve sammen med, sier «Jakten»-bonden til Seher.no.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: TV 2 sensurerer «Jakten»-brevene

Se bildene av de årets fire «Jakten»-bønder, og deres ti friere, her:Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer