- Bryr meg ikke om babyfettet

Popstjernen nekter å gå på drastisk slankekur.

NEKTER Å SLANKE SEG: Celine Dion ønsker ikke å gå på drastisk slankekur for å gå ned i vekt etter fødselen.  Foto: All Over Press
NEKTER Å SLANKE SEG: Celine Dion ønsker ikke å gå på drastisk slankekur for å gå ned i vekt etter fødselen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Lørdag kunne en overlykkelig Célion Dion (42) og ektemannen René Angelil bekrefte at de er blitt foreldre til to velskapte tvillinggutter.

Popstjernen, som fødte ved St. Mary's medisinske senter i Florida, har lenge vært åpen rundt sine fruktbarhetsproblemer, og selv om paret har sønnen René-Charles (9), har de alltid ønsket seg flere barn.

Derfor var det med ekstra stor glede at hun og ektemannen kunne ønske velkommen til tvillingene forrige helg.

- Da de viste oss den første babyen, som gråt - da begynte vi å gråte også. Det var et veldig emosjonelt øyeblikk, og selv om vi ikke snakket til hverandre, tenkte vi begge på tiden det tok. Vi er veldig heldige og veldig priviligerte som fikk disse barna, sa Angelil da han gjestet det canadiske underholdningshowet «Etalk» mandag.
 
Dion, som er en av verdens mestselgende kvinnelige artister, har snakket åpenhjertig om graviditeten underveis, og villig vist frem sin store mage.

Men selv om hun la på seg 18 kilo under graviditeten, nekter hun å la seg stresse av utseendepresset i underholdningsbransjen.

Og popstjernen har ikke noe ønske om å gå raskt ned i vekt, slik mange andre kjendiskvinner har gjort, skriver Contact Music.

- Jeg bryr meg ikke om kroppen min. Jeg har aldri og kommer aldri til å bekymre meg. Uansett kommer jeg ikke til å gå på slankekur, for jeg skal amme. I tillegg har jeg en veldig god stylist, så hvis det er snakk om å gå opp en klesstørrelse eller to, ja, da får det så være, sier hun til franske Gala magazine.

Til bladet avslører popstjernen også at hun opprinnelig hadde ønsket seg jenter, men avviser samtidig at hun ble skuffet over at det ble to gutter. 
 
- For å være ærlig, hadde jeg hatt et valg, så hadde jeg likt å få en jente. Men den dagen jeg fant ut at jeg ventet to gutter, så ble jeg ikke skuffet. Det var en dag full av enorm glede. Jeg er virkelig lykkelig. Alt gikk bra, og babyene er sunne og friske. Det er alt som teller, sier hun.

Dion innrømmer imidlertid at de har store problemer med å bestemme seg for hva de to nyfødte skal hete.

- Jeg har sett på nesten 15.000 ulike navn og ingenting har falt i smak. Fordi René-Charles går på skole i USA, forslo han engelske navn først. Min mor har imidlertid hintet om franske fornavn, og vi er i ferd med å bli litt gale av å prøve å bestemme oss, forteller hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Deprimert etter babyfett-oppslag