IKKE TIL STEDE: Da Kim Kardashian giftet seg med Kanye West, var ikke parets venner Jay Z og Beyonce til stede. Det bryr ikke Kanye seg noe om. Foto: All Over Press
IKKE TIL STEDE: Da Kim Kardashian giftet seg med Kanye West, var ikke parets venner Jay Z og Beyonce til stede. Det bryr ikke Kanye seg noe om. Foto: All Over PressVis mer

- Bryr meg ikke om at de ikke kom

For første gang snakker Kanye West om at bestevennen Jay-Z og Beyoncé Knowles uteble fra bryllupet hans.

SEOGHØR.NO: I mai giftet stjernene Kim Kardashian (33) og Kanye West (37) seg i en storslått seremoni i italienske Firenze.

SKRYTER: Kanye skryter hemningsløst av kona Kim i intervjuet med GQ. Foto: insight media/All Over Press
SKRYTER: Kanye skryter hemningsløst av kona Kim i intervjuet med GQ. Foto: insight media/All Over Press Vis mer

Men fraværende var superparets gode venner, Beyoncé (32) og Jay Z (44). Det er blitt spekulert i paret  uteble fra «Kimye» sitt bryllup fordi bryllupet skulle være med i realityserien «Keeping up with the Kardashians», men foreløpig er det ikke kommet noen offisiell grunn.

Nå snakker imidlertid Kanye om episoden for aller første gang. Han forklarer ikke grunnen, men sier følgende i et intervju med GQ:

- Jeg bryr meg ikke om hvem som ikke dukker opp i det hele tatt. Fordi den viktigste personen som skulle dukke opp der, var for meg Kim. Det er alt jeg bryr meg om, forteller han ifølge Hello Magazine.

Rapperen skryter av kona i intervjuet.

- Kim er personen som får meg til å føle. Jeg elsker henne. Det er hun jeg har lyst til å være ved siden av og med.


Det har også blitt hevdet at Kanye snakket i 45 minutter under bryllupstalen. Til GQ bekrefter han ikke hvor lenge han snakket, men gir et lite innblikk i hva han snakket om.

- Det jeg snakket var denne tanken bak det å være kjendis, og at kjendiser blir behandlet som mørkhudete mennesker på 1960-tallet, som ikke hadde noe rettigheter, og det faktum at folk kan snakke dritt om deg. Det var det jeg sa i talen.

LES OGSÅ: Slaktes fullstendig for bryllupstalen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.