EVIG SINGEL? Aniston har vært sammen med flere Hollywood-kjekkaser de siste årene, men ingen av forholdene har vart særlig lenge... Foto: All Over Press
EVIG SINGEL? Aniston har vært sammen med flere Hollywood-kjekkaser de siste årene, men ingen av forholdene har vart særlig lenge... Foto: All Over PressVis mer

- Bryr meg ikke om å bli kalt ensom

Jennifer Aniston er vant til at folk hvisker bak ryggen hennes.

SEHER.NO: "Friends"-stjernen Jennifer Aniston (40) har ikke hatt mye hell i kjærlighetslivet etter at hun skilte lag med Brad Pitt i 2005.

I april ble det kjent at forholdet mellom Aniston og musiker John Mayer (31) også hadde tatt slutt.

I den nye utgaven av magasinet Elle, sier skuespillerinnen at hun er klar over at folk hvisker om kjærlighetslivet bak ryggen hennes, men at hun ikke har noen problemer med det.

- Jeg har på mange måter blitt symbolet på 'den ensomme jenta som kommer seg videre i livet', og det er greit, forteller hun til Elle, ifølge Us Magazine. 

40-åringen ble nylig koblet til "The Hangover"-skuespilleren Bradley Cooper, og har tidligere datet kjendiser som Vince Vaughn og Paul Scufor, men er etter ryktene for tiden singel.

Men Cooper gikk selv ut og nektet for at han dater Aniston.

Til magasinet forteller den vakre 40-åringen at hun gjerne bruker humor og selvironi når det er snakk om singellivet sitt.
- Jeg kan gjøre narr av meg selv. Og jeg kan nevne det så lenge resten av verden fortsetter å nevne det.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Sendte parfymert lapp til John