TRAVEL ADVOKAT: Brynjar Meling har hendene full om dagen. Han pendler mellom kontoret sitt i Stavanger og filialen sin i Oslo for blant annet å bistå Mullah Krekar. Nå har han også rukket å være til stede på fødestuen da hans nyfødte datter kom til verden. Foto: Tore Skaar/Se og Hør
TRAVEL ADVOKAT: Brynjar Meling har hendene full om dagen. Han pendler mellom kontoret sitt i Stavanger og filialen sin i Oslo for blant annet å bistå Mullah Krekar. Nå har han også rukket å være til stede på fødestuen da hans nyfødte datter kom til verden. Foto: Tore Skaar/Se og HørVis mer

Brynjar Meling jubler etter å ha blitt pappa igjen

- Selvfølgelig er jeg stolt, sier den profilerte advokaten til Se og Hør.

SEOGHØR.NO: Da Brynjar Meling ( 48) giftet seg i fjor sommer, var bryllupet superhemmelig. Nå har han fått barn med sin 17 år yngre kone.

Barnet er advokatens femte. Han har fire barn fra sitt første ekteskap.

-  Det var en fantastisk opplevelse å bli pappa igjen. Selvfølgelig er jeg stolt, sier den profilerte Mulla Krekar-forsvareren til Se og Hør.

Han bekrefter at han var til stede under fødselen på fødestua ved Stavanger Sykehus og at alt står bra til med mor og barn.

Hemmelig gift

For snart ett år siden kunne Se og Hør avsløre at Meling hadde giftet seg i all hemmelighet med 17 år yngre Elisabeth Brattebø Fenne (30) fra Stavanger.

 

LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Brynjar Meling. Foto: Se og Hør
LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Brynjar Meling. Foto: Se og Hør Vis mer

Hun er også utdannet jurist og jobber som advokat.

 

Etter fødselen la den stolte moren ut et flott bilde av seg selv og sin nyfødte hjerteknuser på Facebook-siden sin med teksten: «Lille Unni ble født 10. mai. Hun er verdens skjønneste sjef».

 

Pappaperm

Brynjar Meling sa i et intervju med VG i vinter at målet hans denne gangen er å ta pappaperm for å kunne være mest mulig sammen med veslejenta si.

LES OGSÅ: Cecilie Skogs baby fikk bli med på nachspiel

 

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.