EKSPRESSFERIE: Tore og Live dro på bryllupsreise til Barcelona, og var hjemme igjen etter tre dager. Her fra premieren på Dagfinn Lyngbø-showet Stereo på Latter tidligere i år. Foto: Stella Pictures
EKSPRESSFERIE: Tore og Live dro på bryllupsreise til Barcelona, og var hjemme igjen etter tre dager. Her fra premieren på Dagfinn Lyngbø-showet Stereo på Latter tidligere i år. Foto: Stella Pictures Vis mer

Bryllupsreise i ekspressfart

Det nygifte ekteparet Live Nelvik og Tore Sagen feiret kjærligheten i kun tre dager.

SEOGHØR.NO: Forrige helg ga NRK-paret Live Nelvik (30) og Tore Sagen (32) hverandre sitt ja i et strandbryllup på Bygdøy i hovedstaden.

Sist uke gjorde de unna en lynrask bryllupsreise.

På en tre dagers romantisk Barcelona-tur fikk paret endelig tid til å nyte at de nå er mann og kone!

- Ja, det ble en minitur etter bryllupet. Det var deilig å få litt fri sammen, sier Live til Se og Hør da vi møter ekteparet etter premieren på «Shockheaded Peter».

Etter det Se og Hør erfarer, passet Lives mor Liv parets lille datter Liv (1)mens de nygifte var på tur.  

Da paret giftet seg ankom bruden i siste liten til sitt eget bryllup:

- Jeg gleder meg veldig, men nå må jeg løpe, for jeg er for sent ute til mitt eget bryllup, sa en strålende vakker Live til Seoghør.no før vielsen.

Live er i disse dager tilbake i radioprogrammet «P3morgen», mens Tore, Steinar Sagen og Bjarte Tjøstheim endelig er på lufta igjen med det populære radioprogrammet «Radioresepsjonen» på samme radiokanal.

LES OGSÅ: - Pippa Middleton er forlovet