Emma Krokdal:

Bryllupsplanene med Dolph (63) lagt på is

Emma Krokdal og Dolph Lundgren forlovet seg i fjor sommer.

FORLOVET: Emma Krokdal og Dolph Lundgren har fått mye oppmerksomhet for forholdet sitt. Foto: Privat
FORLOVET: Emma Krokdal og Dolph Lundgren har fått mye oppmerksomhet for forholdet sitt. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I januar i fjor bekreftet norske Emma Krokdal (25) overfor Se og Hør at hun hadde funnet lykken med den svenske Hollywood-stjernen Dolph Lundgren (63).

Fem måneder senere kunne paret også dele den hyggelige nyheten om at de hadde tatt forholdet et steg videre og forlovet seg. Det bekreftet Lundgren med et bilde av seg selv og kjæresten, hvor man tydelig så diamantringen på hånden til Krokdal.

Når Se og Hør snakker med henne nå kan hun imidlertid avsløre at bryllupsplanleggingen er lagt på is - men ikke for alltid.

- Jeg har lagt bryllupsplanene på hyllen frem til corona-tiden er helt over. Jeg tror Dolph har noen ideer om hvor vi skal ha det, forteller hun, og avslører at paret ønsker å ha et sommerbryllup.

- Så kanskje neste sommer? Jeg aner ikke hvor eller hvordan man planlegger bryllup så der gir jeg fra meg ansvaret litt, haha, fortsetter hun.

Til tross for at hun i likhet med de fleste andre er blitt påvirket av corona, forteller Krokdal at ting sakte, men sikkert begynner å ta seg opp igjen.

- Det er jo mye vanskeligere å reise i disse dager, men vi har vært heldig og fått mulighet til å få sett familie og venner igjen. Vi var jo i Los Angeles i 14 måneder på grunn av corona, og det var egentlig ganske deilig, men nå er vi klare for litt mer tid i Europa, sier hun.

BRYLLUP: Helene Olafsen snakker om bryllupsplanleggingen. Reporter: Sofe Losen/Video: Se og HØR Vis mer

Fikk endelig møte familien

Paret bor fremdeles i LA, men befinner seg for tiden i London - hvor de skal være for det meste gjennom høsten på grunn av filmprosjekter.

- Men vi vil nok alltid ha en base i LA, legger hun til.

- Hva har du drevet med den siste tiden?

- Vi dro fra LA for en måned siden etter å endelig ha blitt ferdig med en film som Dolph regisserte. Da tok vi turen til Sverige en ukes tid for å treffe Dolphs familie og mine foreldre som møtte oss der, forklarer hun, og fortsetter:

- Så dro vi til Norge en liten tur for å hilse på slekten min. Det var veldig godt ettersom jeg ikke hadde vært hjemme på to år. Nå er det veldig godt å være litt nærmere hjemme i de neste månedene, og kanskje kan vi forhåpentligvis få til noen flere turer til Skandinavia.

STORMFORELSKA: Henrik Elvejord Borg er lykkelig forlovet med den svenske influenceren Lisa Anckarman. Nå røper de detaljer om det kommende bryllupet. Video: Rød Løper Vis mer

Jobber med forloveden

Ettersom bryllupsplanene er lagt litt til side for tiden, betyr ikke det at Krokdal ligger på latsiden av den grunn.

- Jeg, og vi, jobber med litt forskjellige prosjekter. Først og fremst jobber jeg på to filmsett med Dolph i høst som trener, slash coach og assistent. Jeg lærer utrolig mye av å være med på forskjellig prosjekter, og jeg liker veldig godt den kreative siden av filmskaping, sier hun.

Nordmannen skal muligens også være produsent på en film Lundgren skal regissere etter nyttår.

- Så vi jobber med det manuset nå, sier hun.

Krokdal forteller videre at hun eller nyter livet og lever i nuet, samtidig som hun tar ting som det kommer.

ULYKKESFUGL: Det gikk ikke helt som planlagt da Atle Pettersen skulle ta et bad i jacuzzien på bryllupsnatten sin. Vis mer

- Trenger ikke bevise noe

Da det i fjor ble kjent at duoen var blitt et par, fikk de enorm oppmerksomhet, spesielt for aldersforskjellen på 38 år mellom de to.

Den gang uttalte Krokdal til Se og Hør at tilbakemeldingene på forholdet hadde variert.

- Alt fra familie, venner og bekjente har faktisk vært utrolig fint. Jeg var litt bekymret for det i starten, så jeg ble overrasket over hvor mange fine tilbakemeldinger vi har fått. Fra fremmede har det vært litt mer negativt, men også en del støttende og positive hilsninger, noe jeg setter pris på, fortalte hun.

AVSLØRER: Justin Bieber har igjen fått bli med på «Carpool Karaoke» med James Corden. Her letter han på sløret om bryllupet til han og Hailey, og avslører detaljer om bryllupsfesten. Video: Viaplay/Rød Løper Vis mer

Hun la ikke skjul på at hun var forberedt på at det ville komme reaksjoner på aldersforskjellen mellom dem, og mente derfor at det ikke var sjokkerende da det faktisk kom.

- Jeg skjønner veldig godt at folk tenker det de tenker, så derfor har det ikke så mye å si for meg. Folk kommer til å ha sine meninger uansett, og jeg trenger ikke bevise noe for noen. Dolph og jeg har det utrolig bra sammen, og at noen kommenterer noe negativt vil ikke endre på det, fortsatte hun.

LES OGSÅ: - Aldersforskjellen friket meg ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer