Jennifer Lopez og Ben Affleck:

Bryllupsmareritt: - Alle fikk magevirus

Den perfekte dagen så lenge ut til å henge i en tynn tråd.

TO BRYLLUP: Ben Affleck og Jennifer Lopez giftet seg først i Las Vegas, og deretter i sørstaten Georgia. Foto: Filippo Monteforte/AFP/NTB
TO BRYLLUP: Ben Affleck og Jennifer Lopez giftet seg først i Las Vegas, og deretter i sørstaten Georgia. Foto: Filippo Monteforte/AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For kort tid tilbake kunne «Bennifer»-fansen juble da stjerneparet Jennifer Lopez (53), nå Affleck, og Ben Affleck (50) endelig kunne gi hverandre sitt «ja».

Bryllupet var trolig både ekstravagant og stjernespekket, men Lopez kan nå avsløre at det perfekte bryllupet hang i en tynn tråd kort tid før hun skulle stå brud.

Fikk magevirus

På sin egen nettside, On the JLo, forklarer Lopez at det hadde regnet hver dag samme uke, og varmen skapte også bekymring.

OPPTRÅDTE SAMMEN: Shakira og Jennifer Lopez sto på scenen under pauseshowet på Super Bowl, men det var en 11-åring som fikk mest oppmerksomhet. Video: NFL via AP Vis mer

- For ikke å nevne torden og lyn som hadde kommet på rekke og rad hver eneste dag på det eksakte tidspunktet seremonien skulle starte på lørdagen, skriver «On the floor»-sangeren, ifølge CNN.

Men været ble ikke den eneste hindringen.

- Alle fikk magevirus som varte til sent i uken, i tillegg til flere uventede tilbakeslag som kunne utgjøre en spesiell bryllupshelg.

«Bennifer» hadde heldigvis griseflaks, for samme dag kom finværet og «solstrålene skinte som diamanter som danset over elven i bakhagen deres».

- Samtidig som solen gikk ned bak eiketrærne som var drapert med spansk mose, strøk en varm bris over plenen der vår nærmeste familie og venner satt, og etter lang ventetid startet jeg å gå ned trappene som ville bli alteret som skulle lede meg til resten av mitt liv, skriver den poetiske stjernen.

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

«Tatt uten samtykke»

Men helt knirkefritt gikk likevel ikke den store dagen.

De seneste dagene har det nemlig blitt spredd en video fra bryllupsfesten, hvor man kan se artisten synge og opptre med en hittil ukjent sang for den ferske ektemannen.

- Dette ble tatt uten samtykke. Punktum. Og den som gjorde det utnyttet vårt private øyeblikk. Jeg vet ikke hvor dere alle får det fra, for vi fikk alle til å signere taushetserklæringer, og ba alle om å ikke dele noe fra bryllupet vårt, skrev hun i en kommentar på Instagram.

Turtelduene møttes for første gang under innspillingen av «Gigli» i 2001. Året etter fridde Affleck til Lopez, men i 2004 brøt de forlovelsen. 17 år senere ble de endelig mann og kone.

LES OGSÅ: Nekter å svare på dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer