GIFTER SEG: Marc Mezvinsky og Chelsea Clinton gifter seg i årets største bryllup førstkommende lørdag. Foto: AP
GIFTER SEG: Marc Mezvinsky og Chelsea Clinton gifter seg i årets største bryllup førstkommende lørdag. Foto: APVis mer

Bryllupskaken koster 67.000 kroner!

Svimlende summer brukes under lørdagens store bryllup.

SEHER.NO: Når faren din er tidligere president av USA og moren din er utenriksminister, er det klart at det skal brukes penger når du gifter deg. Og slik er det i Chelsea Clintons (30) tilfelle. På lørdag gifter hun seg med sin Marc Mezvinsky (32).

Britiske Daily Mail skriver at bryllupet kan komme til å koste helt opp mot svimlende 30 millioner kroner. Det er mye mer enn et «vanlig» kjendisbryllup i Hollywood koster. Til sammenligning kostet bryllupet til Tom Cruise og Katie Holmes 11,5 millioner kroner.

500 gjester er invitert, og det spares ikke på noen ting. Selve bryllupskaken alene koster 67.000 kroner.

«Teltene som er satt opp koster 3,8 millioner kroner, 670.000 kroner går til bord og servise, svimlende 3 millioner går til blomster, Chelseas kjole skal være verdt 150.000 kroner, og smykkene hun bærer på lørdag vil koste halvannen million», skriver den britiske avisen.

Bryllupet vil finne sted i Astor Courts, den tidligere boligen til millionæren John Jacob Astor IV, som befinner seg i Rhinebeck, New York. Der vil gjestene kunne nyte glede av flyttbare toaletter i porselen.

- Dette vil definitivt bli årets største bryllup, forteller Donnie Brown, som er en kjent bryllupsplanlegger.

Chelsea har den siste tiden sett slankere og bedre trent ut enn tidligere. Hun har trolig jobbet for å komme seg i form til den store dagen. Det fikk også pappa Bill Clinton streng beskjed av Chelsea om å gjøre.

- Hun synes ikke jeg er i form. Jeg spurte: Vel, hva definerer du med det? Og hun svarte: Åh, cirka syv kilo. Jeg er omtrent halvveis nå, sa Bill tidligere ifølge People.com.

Den tidligere presidenten uttalte tidligere at han i utgangspunktet ikke ønsket at datteren skulle gifte seg før om fem år. Men han er likevel godt fornøyd med hans kommende svigersønn.

- Jeg fortalte henne da hun var en liten jente, at det hadde passet meg om hun ikke flyttet ut før hun var 25, og ikke giftet seg før hun 35. Men jeg liker virkelig min fremtidige svigersønn. Han er et flott menneske og det gjør Hillary og meg veldig fornøyd.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Må slanke seg før bryllupet