TULLET MED EKSMANNEN: Samme dag som nyheten om skilsmissen ble kjent, brukte Anne-Kat. eksmannen i showet sitt... Foto: SCANPIX
TULLET MED EKSMANNEN: Samme dag som nyheten om skilsmissen ble kjent, brukte Anne-Kat. eksmannen i showet sitt... Foto: SCANPIXVis mer

- Bryllupskaka var finere enn Espen

Anne-Kat. Hærland harselerer med eksmannen...

SEHER.NO: Fredag ble det kjent at komiker Anne-Kat. Hærland (36) og hennes journalistektemann Espen Hauglid (32) går fra hverandre kun et og et halvt år etter at de giftet seg i all hemmelighet.

Men allerede nå, kort tid etter at nyheten ble kjent, har komikerdronningen begynt å harselere med eksmannen i showet sitt, skriver Dagbladet.

Det var under fredagens opptreden i Ålesund, at Anne-Kat. kom med noen rappe kommentarer om Hauglid.

Blant annet snakket hun om parets vielse i august 2007:

"Da presten sa "Til døden skiller dere av", så jeg på Espen og tenkte "å fy faen, jeg er så glad at jeg røyker".

Komikeren snakket også om bryllupsfesten:

"Jeg kom på hvorfor jeg ikke fikk spist så mye bryllupskake: Espen ville hjem og ha bryllupsnatt. Men bryllupskaka var jo mye finere enn Espen".

Anne-Kat. er godt kjent for å bruke privatlivet sitt i tekstene sine, men eksmannen blir vel neppe særlig blid når han får høre om fredagens uttalelser.

Komikerdronningen har også ved flere anledninger harselert med andre kjendiser i showene sine, og har blant annet fått sterk kritikk for sine kommentarer om blant andre Mia Gundersen, Jan Thomas og Vendela Kirsebom.

Selv hadde hun imidlertid ikke mange kommentarer til dette etter premieren i fjor.

- Jeg vil ikke svare på om dette er sant eller ikke. Det eneste som er i hodet mitt er at dere skal le, sa hun til Dagbladet den gang.

Dagbladet lyktes ikke med å få kommentar fra Espen Hauglid.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Hun "fucker" jo alle!