Justin Bieber og Hailey Baldwin:

Bryllupsfesten avslørt: - Ikke overraskende

Justin og Hailey skal endelig ha bestemt seg for når ekteskapet skal feires - i hvert fall nesten.

VIL FEIRE KJÆRLIGHETEN: Ekteparet Justin og Hailey har ennå til gode å holde bryllupsfest for venner og familie. Foto: NTB Scanpix
VIL FEIRE KJÆRLIGHETEN: Ekteparet Justin og Hailey har ennå til gode å holde bryllupsfest for venner og familie. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I fjor sommer overrasket Justin Bieber (25) og Hailey Baldwin (23) både fans og presse da det ble kjent at de hadde forlovet seg. Kort tid tidligere hadde det nemlig vært slutt mellom dem.

I september i fjor ble duoen deretter observert på vei inn i et rettslokale i New York som utsender ekteskaps-lisenser, og da begynte også ryktene å gå om at de hadde giftet seg i all hemmelighet.

Etter to måneder med heftige spekulasjoner innrømmet endelig popstjernen i november at at de hadde tatt skrittet og blitt herr og fru Bieber.

Til tross for at turtelduene allerede er gift juridisk sett, har de fremdeles ikke holdt noen bryllupsfest. Hele tre ganger har de sett seg nødt til å utsette fordi noen av de nærmeste familiemedlemmene måtte melde avbud, skriver TMZ.


Nå, ett år etter at de ga hverandre sine ja, skal turtelduene endelig være klare til å feire kjærligheten med en stor fest.

- De har sett for seg en dato i september for å feire ekteskapet med venner og familie. Timingen er ikke så overraskende ettersom at de giftet seg 13. september i fjor i et rettslokale i New York, forteller en venn av paret til nettstedet.

Den eksakte datoen skal ennå ikke være bestemt, men duoen planlegger å sende ut invitasjoner innen en uke, ifølge kilden.

BLEKK: Flere av verdens største kjendiser har valgt å tatovere kroppen sin - men ikke alle begeistrer like mye. Vis mer

Deler kjærlighetserklæringer

Både Justin og Hailey virker å trives godt i livet som mann og kone for tiden. Før helgen delte «Boyfriend»-sangeren en hyllest til sin kjære på Instagram hvor han roste henne opp i skyene.

- Jeg forelsker meg mer i deg hver eneste dag. Du er det beste som noensinne har skjedd meg. Jeg ville vært fortapt uten deg, skrev han sammen med en rekke bilder av sin flotte hustru:

Sist måned delte også kjekkasen flere søte kjærlighetserklæringer til Hailey med sine 117 millioner følgere.

- Jeg elsker å dra på date med deg baby.. En dag kommer jeg til å dra på far og datter-dater ... Jeg hinter ikke om at noe snart kommer til å skje, for det har jeg ingen hast med. Jeg vil bare nyte deg for meg selv en stund, skrev han under et bilde hvor de koser seg sammen i Disneyworld.

Og dagen før delte 25-åringen et innlegg hvor modellkona ligger på brystet hans med lukkende øyne.

- Leppene mine blir sjalu på armene mine fordi jeg kan holde deg med dem, lyder teksten.

Heller ikke Hailey er redd for å erklære følelsene sine foran fansen på sosiale medier.

Den 7. juli, ett år etter at Justin fridde til henne, tok hun til Instagram med følgende hilsen til ektemannen:

- For ett år siden sa jeg ja til å være bestevennen din for resten av livet, og jeg har aldri elsket deg høyere enn jeg gjør i dag. Livet blir vakrere hver dag på grunn av deg. Hjertet mitt tilhører deg for alltid.

Til TMZ forteller venner av paret at Justin - som har slitt med depresjon og personlige problemer - har det veldig bra om dagen, både personlig og kreativt, og han er svært lykkelig.

- De passer perfekt sammen.

Virvelvind-romanse

Bieber og Baldwin hadde vært venner i en årrekke før de innledet et romantisk, men kortvarig forhold i 2016.

Etter bare noen måneder ble det imidlertid slutt, og 22-åringen uttalte kort tid etter bruddet at det var komplisert å være sammen med en verdensberømt stjerne.

I juni i fjor tok de derimot opp kontakten igjen, og denne gangen gikk det fort i svingene for dem.

Som kjent forlovet de seg kun en måned senere, og i september lovet de hverandre evig troskap.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

HOUSETOUR: Justin Bieber viste følgerne sine hjemmet han deler med kona, Hailey Bieber, i Beverly Hills. Huset har en verdi på 77 millioner kroner, ifølge Daily Mail. Video: Instagram.com/justinbieber Vis mer

Ventet med sex

Tidligere i år røpet Justin at deler av grunnen til at de valgte å gifte seg så raskt var fordi de hadde valgt å vente med sex til ekteskapet.

- Gud ber oss ikke la være å ha sex fordi han vil ha regler. Han gjør det for å beskytte oss mot å bli såret. Jeg tror sex kan forårsake mye smerte. Noen ganger har mennesker sex fordi de ikke føler seg bra nok. Fordi de mangler egenverd. Både kvinner og menn gjør dette, forklarte popstjernen til Vogue i februar.

Videre avslørte Bieber til bladet at før han traff Hailey igjen i juni, så hadde han levd i et selvpålagt sølibat i over ett år fordi han hadde «et legitimt problem med sex». Han beskrev det som en avhengighet som hadde sluttet å gi ham glede, og ved å avstå fra sex følte han seg nærmere Gud.

- Jeg ville på den måten dedikere meg til Gud på nytt fordi jeg følte virkelig at det var bedre for min sjels tilstand. Og jeg tror at Gud velsignet meg med Hailey som et resultat av dette. Det finnes fordeler. Man blir belønnet for god oppførsel, mente han.

RYKTESTORM: Justin Bieber gikk nylig ut mot de som mente ekteskapet til han og Hailey Bieber var en bløff. En fersk video med de to turtelduene viser hvordan forholdet mellom han og Hailey virker å være mer enn bare oppspinn. Vis mer

LES OGSÅ: Kourtneys nye ord om Scott: - Bittersøtt