FORELSKA: Fotballspillerne Tom Høgli, Erik Huseklepp og Roar Strand får ring på fingeren denne sommeren.  Foto: Se og Hør
FORELSKA: Fotballspillerne Tom Høgli, Erik Huseklepp og Roar Strand får ring på fingeren denne sommeren. Foto: Se og HørVis mer

Bryllupsfeber i Fotball-Norge

To bryllup og en forlovelse. Kjærligheten blomstrer blant fotballgutta.

SEOGHØR.NO: Det er ikke bare blant de kongelige bryllupsfeberen har herjet den siste tiden - også i fotball-universet har kjærlighetsmarkeringene vært mange denne sommeren.

Fotballproffen Tom Høgli (29), som til daglig spiller i belgiske Club Brügge, fikk forrige lørdag «ja» fra sin kjæreste gjennom mange år June Utnes (29), skriver Se og Hør.

Samtidig som Høgli og Utnes spaserte opp kirkegulvet lovet Brann-spiller Erik Huseklepp
(28) kjæresten Stephanie (29) evig troskap i Johanneskirken i hjembyen Bergen. Det var en svært lykkelig brudepar som ga hverandre sine første kyss som rette ektefolk på kirketrappen etter den rørende seremonien.

- Stephanie er et fantastisk, åpent menneske. Jeg falt for hele hennes vesen. Hun er herlig å leve med, forteller Huseklepp i denne ukens Se og Hør.

Rosenborg-legenden Roar Strand (43) fridde til sin kjære Siri Marte Hollekim (37) - og fikk ja - og forteller til Se og Hør at de to planlegger sommerbryllup allerede i sommer.

- Ja, vi skal gifte oss! Bryllupet blir i slutten av juli, utendørs på et gammelt bygdetun i Trøndelag. Vi håper på finvær, avslører en lykkelig Roar Strand til Se og Hør.

Se mange flere bilder og detaljer fra de to bryllupene i Se og Hør som er i salg nå.

LES OGSÅ: Lady Gagas forlovede har funnet tonen med Cameron Diaz