Bryllupsfeber i Fotball-Norge

To bryllup og en forlovelse. Kjærligheten blomstrer blant fotballgutta.

FORELSKA: Fotballspillerne Tom Høgli, Erik Huseklepp og Roar Strand får ring på fingeren denne sommeren.  Foto: Se og Hør
FORELSKA: Fotballspillerne Tom Høgli, Erik Huseklepp og Roar Strand får ring på fingeren denne sommeren. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det er ikke bare blant de kongelige bryllupsfeberen har herjet den siste tiden - også i fotball-universet har kjærlighetsmarkeringene vært mange denne sommeren.

Fotballproffen Tom Høgli (29), som til daglig spiller i belgiske Club Brügge, fikk forrige lørdag «ja» fra sin kjæreste gjennom mange år June Utnes (29), skriver Se og Hør.

Samtidig som Høgli og Utnes spaserte opp kirkegulvet lovet Brann-spiller Erik Huseklepp
(28) kjæresten Stephanie (29) evig troskap i Johanneskirken i hjembyen Bergen. Det var en svært lykkelig brudepar som ga hverandre sine første kyss som rette ektefolk på kirketrappen etter den rørende seremonien.

- Stephanie er et fantastisk, åpent menneske. Jeg falt for hele hennes vesen. Hun er herlig å leve med, forteller Huseklepp i denne ukens Se og Hør.

Rosenborg-legenden Roar Strand (43) fridde til sin kjære Siri Marte Hollekim (37) - og fikk ja - og forteller til Se og Hør at de to planlegger sommerbryllup allerede i sommer.

- Ja, vi skal gifte oss! Bryllupet blir i slutten av juli, utendørs på et gammelt bygdetun i Trøndelag. Vi håper på finvær, avslører en lykkelig Roar Strand til Se og Hør.

Se mange flere bilder og detaljer fra de to bryllupene i Se og Hør som er i salg nå.

LES OGSÅ: Lady Gagas forlovede har funnet tonen med Cameron Diaz

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer