SLUTT: Etter to år som kjærester har komiker og TV-kjendis Jonna Støme og Jenny Røed Arvesen valgt å gå hver sine veier.
SLUTT: Etter to år som kjærester har komiker og TV-kjendis Jonna Støme og Jenny Røed Arvesen valgt å gå hver sine veier. Vis mer

Bryllupsdrømmen brast for komikeren

Komiker Jonna Støme og Jenny Røed Arvesen har holdt bruddet hemmelig i flere måneder.

SEOGHØR.NO: Se og Hør kan nå avsløre at komikerkjekkasen Jonna Støme (34) igjen har blitt singel. I flere måneder har han og ekskjæresten Jenny Røed Arvesen (27) holdt kjærlighetsbruddet hemmelig for offentligheten. 

Både Jonna og Jenny er informert om at bruddsaken publiseres, men ingen av dem ønsker å kommentere det. 

At jonna og Jenny har valgt å gå hver sine veier har kommet som en overraskelse. I fjor var de lykkeligheten selv da de var gjester i bryllupet til komikerkompis Terje Sporsem. Jonna planla selv at han en dag skulle gifte seg med sin daværende kjæreste. 

– Det er jo bare å se på henne, hun er kjempeflott. Det står ikke på meg for å si det sånn. Jeg er klar! Jenny har sagt at vi skal vente i åtte år, men jeg har klart å prute det ned til seks. Hvis jeg jobber videre så håper jeg å få ventetiden ned til fire år, spøkte han, sa han til Se og Hør da. 

Paret har vært sammen i litt over to år.