«Farmen»-Thor:

Bryllupsblemme: - Tok feil ring

TV-profilen avslører å ha tabbet seg ut i egen vielse.

LYKKELIG ØYEBLIKK: Her får Julie Teige sin Thor Haavik i Egersund kirke. Foto: Nils Kvalvik / privat
LYKKELIG ØYEBLIKK: Her får Julie Teige sin Thor Haavik i Egersund kirke. Foto: Nils Kvalvik / privat Vis mer
Publisert

Lørdag giftet Thor Haavik (29), best kjent som «Farmen-presten», seg med sin Julie Teige (24) i Egersund kirke. Teige er Haaviks første, og forhåpentligvis siste, kjæreste, og han har ikke lagt skjul på at han føler seg heldig som har kapret hjertet til hun som er hans splitter nye kone.

Nå, bare en drøy halv uke etter at de ga hverandre sitt «ja», har paret omsider fått landet litt. Til Se og Hør forteller Haavik at han sitter igjen med en følelse av «dyp lykke og takknemlighet».

- Vi går i en slags lykkerus over den nye tilværelsen og over hvor flott bryllupet var. Tenk at vi har fått oppleve dette, og at det er vår historie, sier den nygifte 29-åringen.

- Ufattelig vakker

Han beskriver bryllupet på følgende måte:

- Det var fest fra morgen til kveld! En helt nydelig seremoni i kirken, som flere har sagt er den flotteste vielsen de noensinne har vært en del av. Julie skinte som den ufattelig vakre kvinnen hun er nedover gulvet, forteller han ivrig.

Det var ikke hvem som helst som viet det nye ekteparet. Det var nemlig Haaviks ungdomsprest fra hjemplassen Loddefjord utenfor Bergen, Olav Dørdal, som hadde det ærefulle oppdraget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer