Bryllupsbildene ingen skulle se

Anna Nicole giftet seg med en 89-åring og sjokkerte verden. Her er de private bildene!

VIL DU SMAKE BRYLLUPSKAKE?: J Howard Marshall serverer sin unge brud. Foto: All Over
VIL DU SMAKE BRYLLUPSKAKE?: J Howard Marshall serverer sin unge brud. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: En hel verden ristet på hodet da den 26 år gamle Playboy-modellen Anna Nicole Smith annonserte at hun skulle gifte seg med den 89 år gamle oljemilliardæren J Howard Marshall i 1994. Her er de svært private bryllupsbildene som etter Marshalls død ble lagt fram i retten og senere solgt av Anna Nicoles onkel og tante. Anna Nicole - som helt til sin død i 2007 insisterte på at bryllupet dreide seg om kjærlighet og ikke Marshalls enorme formue - hadde møtt sin nye ektemann i nattklubben hvor hun jobbet som stripper. - Han hadde hadde ingen livsgnist igjen, da jeg gikk bort til ham. Så fikk han et glimt i øyet, og ba meg danse for ham. Det gjorde jeg, sa Anna om parets første møte i et intervju i med TV-kanalen ABC i 2005. Men de private bildene fra bryllupet, der Anna Nicole blant annet virket trist satte ny fart i spekulasjonene om at hun kun giftet seg for penger. - Hun var ute etter hver cent hun kunne få tak i. Hun brød seg sikkert om ham, men det var ikke kjærlighet slik jeg ser det, uttalte onkelen Melvin Tabers. - Etter hvert som vi ble kjent med ham, sa han ofte at han ville at Anna Nicole skulle bli tatt vare på etter at han gikk bort. Han ville at hun skulle beholde huset, bilene, smykkene og andre gaver han hadde kjøpt til henne. Men han sa aldri noe om formuen sin, sa tanten Elaine Tabers.I tillegg til et liv i luksus, overøste Marshall sin nye kone med gaver til over 30 millioner kroner i forbindelse med bryllupet. Begivenheten fant sted i Houston 27. juni 1994, til tross for at Marshalls barn var sterkt i mot sin nye stemor. Etter å ha fulgt sin rullestol-kjørende ektemann ned kirkegulvet, matet Anna Nicole ham med kake på bryllupsfesten. Og kvelden ble avsluttet på samme måte som deres første møte - med et privat strippeshow... - Vi hadde ofte sex. Han kunne ikke tilfredstille meg helt, men det var jo forventet. Men han var selv veldig tilfreds. Og det var egentlig det som betød mest for meg, avslører den barmfagre blondinen ifølge den danske avisa BT på lydopptak som ble funnet etter hennes død.- Han tilfredsstilte meg på andre måter. Han brød seg om meg. Han så aldri ned på meg. Etter at J Howard Marshall døde i 1995 kriget Anna i flere rettssaker mot hans barn om arven på over 6 milliarder kroner. Kampen pågår fortsatt. Anna Nicoles død i Florida i 2007 førte til at det nå er hennes ett år gamle datter Danielynn som overtar muligheten til å bli milliardær. Se alle bildene fra Anna Nicoles skandalebryllup her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer