Scarlett Johansson:

- Bryllupet var rart, men vakkert

Hollywood-stjernen deler nye detaljer fra sin store dag.

EKTEPAR: Colin Jost og Scarlett Johansson giftet seg i fjor høst. Her avbildet under Oscar-utdelingen i Los Angeles i februar i fjor. Foto: ACE Pictures/ Shutterstock/ NTB
EKTEPAR: Colin Jost og Scarlett Johansson giftet seg i fjor høst. Her avbildet under Oscar-utdelingen i Los Angeles i februar i fjor. Foto: ACE Pictures/ Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert

Sist uke kom den koselige nyheten om at Scarlett Johansson (36) og ektemannen Colin Jost (39) venter sitt første barn sammen.

- Scarlett har faktisk termin snart, og jeg vet at hun og Colin er fra seg av lykke, fortalte en kilde til Page Six.

Duoen har foreløpig selv ikke bekreftet graviditeten, men de er også kjent for å være svært private. Forlovelsen i 2019 ble avslørt til offentligheten via en talsperson, og det tok Hollywood-stjernen selv et halvt år før hun lettet på sløret om selve frieriet.

- Han er veldig sjarmerende, omtenksom og romantisk. Men ja, jeg ble overrasket. Selv om man på en måte har sett for seg hvordan øyeblikket vil bli, så er det fremdeles vakkert, delte hun da.

SPILLER INN SCENER: Stjerneskuespiller Scarlett Johansson ble sett gå inn og ut av en Joker-butikk på Sæbø i Ørsta onsdag. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

Bar munnbind

Bryllupet ble holdt under pandemien i oktober i fjor i Hollywood-stjernens eget hjem i Palisades i New York. Johanssen har tidligere fortalt at det var et lite og intimt bryllup, med kun den nærmeste familien til stede.

Denne uken overrasket skuespilleren med å lette ytterligere på sløret om feiringen.

Under en virtuell gjesteopptreden på «Late Night with Seth Meyers» innrømmet 36-åringen at det hadde vært «litt stressende» å gifte seg i den usikre tiden corona-situasjonen har ført med seg.

- Vi ville åpenbart ta alle forholdsreglene vi kunne, så vi hadde munnbind. Og alle måtte teste seg for Covid sikkert 100 000 ganger, delte hun, ifølge People.

SINT: Da Scarlett Johansson skule takke for en pris på MTV movie and TV awards skjer dette. Video: MTV Vis mer

Videre forklarte «Black Widow»-stjernen at alle bryllupsgjestene mottok munnbind med påskriften «Jost 2020».

- Det er merkelig å se tilbake på bildene. Det var definitivt en merkelig fest som bare kunne skje grunnet omstendighetene, men man må bare gjøre det beste ut av situasjonen.

Heldigvis ble bryllupet akkurat slik brudeparet hadde forestilt seg. Og til tross for at Jost har flere familiemedlemmer som er i 90-årene, som derfor er mer utsatt skulle de bli smittet med covid-19, så sa Johansson at alle klarte å kose seg.

Gift for tredje gang

Ifølge nettstedet fleipet hun med at «Jost-familien er udødelige» og at den eldre garde var veldig «livlige og tilstedeværende» på festen.

- Selv om det var lite og intimt, så var det vakkert. Og vi var så glade for å se mennesker vi ikke hadde sett på utrolig lenge. Vi følte oss veldig heldige som kunne samles på den måten. Det føltes på en måte som om det var sånn det skulle være … Minus munnbindene, innrømmet hun.

Brie Larson og Scarlett Johansson besøker The Ellen Show og får se hvor intense fans kan være. Vis mer

Johansson og Jost ble kjærester i 2017, og høsten tre år senere slapp de bomben om at de var blitt mann og kone. Dette skjedde på utradisjonelt vis. De nygifte valgte nemlig å fronte en sak de begge brenner for da de avslørte bryllupet.

«Vi er overlykkelige over å kunne annonsere at Scarlett Johansson og Colin Jost giftet seg i en intim seremoni i helgen. Bare de nærmeste var til stede for å overholde Covid-19s sikkerhetsregler,» skrev organisasjonen Meals on Wheels America på Instagram.

Mens dette er Josts første ekteskap, så har Johansson vært gift to ganger tidligere.

Fra 2008 til 2011 med Hollywood-stjernen Ryan Reynolds (44), og fra 2014 til 2017 med franskmannen Romain Dauriac (39). Med sistnevnte har hun datteren Rose (6) - som snart skal bli storesøster.

LES OGSÅ: - Det kunne blitt skikkelig stygt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer