GIFTET SEG: - Etter ti års samboerskap, og med barn sammen, var det veldig hyggelig å gjøre dette for å markere kjærligheten, skriver Øyvind Mund i en sms til Se og Hør. Onsdag i forrige uke giftet han seg med sin kjære Rita. Foto: Espen Solli/Se og Hør
GIFTET SEG: - Etter ti års samboerskap, og med barn sammen, var det veldig hyggelig å gjøre dette for å markere kjærligheten, skriver Øyvind Mund i en sms til Se og Hør. Onsdag i forrige uke giftet han seg med sin kjære Rita. Foto: Espen Solli/Se og HørVis mer

- Bryllupet var ikke hemmelig

Men TV 2-kjendisen Øyvind Mund avslører at det var en grunn til at han og kona holdt kortene tett til brystet...

SEOGHØR.NO: Tidligere denne uka ble det kjent at den populære TV 2-programlederen Øyvind Mund (47) giftet seg med sin kjære Rita Vedal (43) i forrige uke.

– Eeeendelig gift med min kjære Rita, avslørte Mund på sin egen Facebook-profil i helgen.
Kommentaren ble etterfulgt av et ferskt bilde av det nygifte paret.  

Den 47 år gamle TV 2-kjendisen, kjent fra programmer som ”Gylne Tider”, ”Det store korslaget”, ”Ønskedrømmen” og ”The Voice, møtte Rita i TV 2s lokaler, der hun jobber som sminkør, for nesten ti år siden. Til Se og Hør legger han ikke skjul på at han er en glad mann om dagen.
 
- Det føles fantastisk flott. Etter ti års samboerskap, og med barn sammen, var det veldig hyggelig å gjøre dette for å markere kjærligheten, skriver Mund i en SMS.

Til TV2.no forteller han at vielsen fant sted i solfylte Spania, med få personer til steder.

– Det var en vielse tabloidene vel ynder å kalle ”hemmelig bryllup”. En liten sermoni i sjømannskirken i Spania (San Miguel de Salinas) med den nærmeste familien, skriver han i en e-post til nettstedet.

Til Se og Hør bedyrer programlederen imidlertid at seansen ikke var "hemmelig" i ordets rette forstand.

- Bryllupet var ikke hemmelig, men dette er en veldig privat greie for oss - derfor har vi ikke flagget denne begivenheten for andre enn de aller nærmeste, erkjenner han.

Fortsatt har ikke det lykkelige paret bestemt hvor bryllupsreisen skal gå.

- Nei, det har vi fortsatt ikke bestemt. Men vi kommer garantert til å finne på noe i løpet av høsten, sier han til Se og Hør.

Øyvind og Rita har to barn sammen. Mund har i tillegg en datter fra et tidligere ekteskap.

I tirsdagens Se og Hør kan du blant annet lese at Hanne Sørvaag (33), dommer i forrige sesong av ”The Voice”, er raskt ute med å gratulere nygifte Mund.