- Bryllupet var helt magisk

Justin Timberlake overrasket Jessica Biel med ny sang da de to ble mann og kone.

ELSKER Å VÆRE GIFT: Jessica Biel og Justin Timberlake - her i et arkivfoto - sier til People at de elsker sin nye tilværelse som mann og kone. Foto: All Over Press
ELSKER Å VÆRE GIFT: Jessica Biel og Justin Timberlake - her i et arkivfoto - sier til People at de elsker sin nye tilværelse som mann og kone. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Justin Timberlake (31) nøyde seg ikke med å spandere et bryllup til 39 millioner kroner i Italia på Jessica Biel (30), da de to giftet seg i helgen.

Under feiringen skal «Cry Me A River»-sangeren ha overrasket Biel med en ny sang, sier en av bryllupsgjestene ifølge kjendisbloggeren Perez Hilton.

- Justin fremførte en ny sang, som han ikke har gitt ut ennå. Han sang kun en sang i bryllupet, men DJen spilte flere av hans sanger, sier kilden.

Timberlake beskriver selv bryllupet som «magisk» til bladet People.

- Det var en magisk kveld. En uforglemmelig aften, sier popstjernen, som har solgt alle rettighetene til festbildene til det amerikanske bladet.

Han vil imidlertid ikke kommentere om han har planer om snart å utgi et nytt album.

Timberlake og Biel legger ikke skjul på at de stortrives som nygifte.

- Det føles herlig å være gift. Seremonien var vakker og det var spesielt å være omgitt av så mange familiemedlemmer og venner.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Nei babyen skal ikke hete «Batmo»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer