MED RINGEN PÅ: Peaches har fått en litt utradisjonell giftering, som kler hennes trendy stil. Foto: All Over Press
MED RINGEN PÅ: Peaches har fått en litt utradisjonell giftering, som kler hennes trendy stil. Foto: All Over PressVis mer

- Bryllupet var et PR-stunt

Ingen tar Peaches bryllup seriøst. Og Bob Geldof har ikke møtt hennes ferske ektemann.

SEHER.NO: Peaches Geldof (19) sjokkerte da hun brått giftet seg med sin kjæreste Max Drummey (22) i Las Vegas for en ukes tid siden.

Paret hadde kun vært sammen i få uker, og mange av hennes venner hevdet at de ikke engang visste at de var kjærester.

- De fleste av hennes venner tror hele greia er et stort PR-stunt. Ingen tar det seriøst. Det er litt vansklig å tro at bryllupet og bandets turné tilfeldigvis skjedde så tett opptil hverandre, sier en venn (19) til Daily Mail.

For bandet til Max, Chester French, som opp til brylllupet var helt ukjent i Storbritannia, informerte om at de var booket til fem større konserter i det britiske øyriket et par dager senere.

I tillegg er paret sett flere ganger hver for seg, uten gifteringer. Ifølge Max så er gifteringen i veien for hans gitarspilling.

Få dager etter bryllupet sendte ekteparet ut en pressemelding, hvor de blant annet forklarte at de hadde vært venner et par år, og at bryllupet ikke skapte konflikt i familien.

Men nå er det mye som tyder på at ekteskapet ikke falt helt i god jord hos Peaches berømte far, Sir Bob Geldof.

Etter at ekteskapet ble kjent reiste Peaches sporenstreks til Mallorca, hvor familien har en villa, og faren og søsteren Pixie ferierte. Men Max skal enda ikke ha hilst på sin nye svigerfar.

Pixie, som i motsetning til Peaches har en større karriere som modell, mener på sin side at søsteren giftet seg fordi hun er deprimert.

- Hun har problemer i likhet med alle av oss, grunnet hva som skjedde med vår mor, sier hun til The Sun, og sikter til Paula Yates overdose i 2000.

- Jeg gikk i terapi helt fram til nå nylig, og hun har gått gjennom mye. Det er grunnen til at hun har tatt dop, og det er derfor dette ekteskapet skjedde også. Vi er alle deprimert i vår familie, betror hun.
Men uansett om det er ekte følelser eller ikke bak ekteskapet, så skader det nok ikke Boston-bandet at gitaristen har fått en svært berømt svigerfar...

Har du et kjendistips? Tips oss på Seher@seher.no.

LES OGSÅ: - Hasj, kokain og viagra