Bryllupet var bare feik

"Bryllupsfesten" var bare en fest. Men den ordentlige sermonien kommer snart, sier venner.

GIFT: Anna Nicole Smith og Howard Stern planlegger bryllup. Foto: AP/Scanpix
GIFT: Anna Nicole Smith og Howard Stern planlegger bryllup. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: "Anna Nicole (38) og Howard Stern (37) giftet seg på Bahamas - hun i rosa bikini", meldte flere amerikanske medier natt til i dag.

Et halvt døgn senere rykker venner av paret ut og sier at det "bare var en stille sermoni for å vise hvor mye de elsker hverandre".

Det var magasinet Star som første meldte at Playboy-modellen Anna Nicole Smith og  advokaten Howard K. Stern hadde giftet seg, bare 18 dager etter at Annas sønn Daniel (20) døde av en farlig pillekombinasjon på et sykehusrom.

SE HER! De siste bildene av Anna Nicole og Daniel sammen.

Nå viser det seg altså at seremonien ombord på den 50 fot stor og eksklusiv katamaran i Nassau ikke var en fullverdig vielse:

- Men de planlgegger en riktig sermoni i framtiden, sier vennen Alex Goen i følge Aftonbladet.

Uansett hva seremonien var, så var luksusbåten omgitt av mange livvakter der, og det var flere båter som sørget for champagne-forskyninger, forteller vitner. - Etterpå feiret de med å kaste seg ut i sjøen.

Anna Nicole hadde ikke invitert moren sin til festen. Og det har fått moren til å raljere over den barmfagre modellen på TV.

- Hun var så neddopet. Jeg antar at det er på grunn av Dannys død. Jeg forsto ingenting av det hun sa, fortalte Virgie Hogan Hart Arthur. Som heller ikke er invitert i begravelsen.

To dager før, meldte Howard Stern på Larry King Show at han var faren til Annas nyfødte Danilynne Hope. Han fortalte også at han og Anna elsket hverandre, og at de gikk med gifteplaner.

For mange kommer ikke det plutselige bryllupsplanene som en overraskelse. Flere tror at paret gjennomfører vielsen på grunn av lille Danilynne, som Annas ekskjæreste Larry Birkhead hevder han er faren til.

- Kanskje gifter paret seg til slutt på Bahamas på grunn av familielovene der. Hvis en person gifter seg med mammaen etter barnets fødsel og hevder at han er babyens far, antas han å være faren til barnet, forteller en advokat til perezhilton.com.

Så følg med i neste episode i historien om Anne Nicole Smith. I mellomtiden kan du jo lese mer om hva moren synes om sin datter....

SISTE NYTT: Orlando Bloom på hemmelig date!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer