Katarina Flatland og Harald Dobloug:

- Bryllupet må utsettes til 2018

Programlederen gifter seg først om to år, men depper ikke av den grunn.

- VELDIG STORT: Katarina Flatland nyter tiden som forlovet. Her sammen med forloveden Harald Meling Dobloug under Se og Hørs kjendisgalla. Programlederen avslører nå at hun skal stå brud i 2018. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
- VELDIG STORT: Katarina Flatland nyter tiden som forlovet. Her sammen med forloveden Harald Meling Dobloug under Se og Hørs kjendisgalla. Programlederen avslører nå at hun skal stå brud i 2018. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april ble det kjent at TV 2-programleder Katarina Flatland (27) og kjæresten Harald Meling Dobloug (27) har forlovet seg.

Paret, som ble kjærester i 2011, avslørte den gledelige nyheten på Instagram, og informerte samtidig at frieriet fant sted mens duoen var på ferie sammen i New York.

Selv om Flatland og Dobloug har vært relativt ordknapp om detaljer rundt den store dagen, åpnet førstnevnte opp om forlovelsen da de dukket opp på Se og Hørs årlige kjendisgalla.

Blant annet forteller Flatland om hvordan forholdet er blitt påvirket av at hun nå har en ring på fingeren.

- Ja, det har kanskje forandret seg litt, på den måten at vi har lovet hverandre å være sammen for alltid. Og det synes jeg er veldig stort, sier Flatland og understreker at de for tiden nyter det å være forlovet.

Saken fortsetter under bildet.

NÆRT FORHOLD: Her får Hallvard Flatland en god klem av datteren Katarina etter å ha mottatt Gullrutens hederspris i 2014. Foto: NTB Scanpix
NÆRT FORHOLD: Her får Hallvard Flatland en god klem av datteren Katarina etter å ha mottatt Gullrutens hederspris i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Litt unaturlig

27-åringen er som kjent datter av TV-profilen Hallvard Flatland (59). Tidligere har hun uttalt at Dobloug hadde gjort tradisjonelt forarbeid hva gjelder forlovelsen.

- Pappa ble jo ikke noe overrasket da jeg ringte hjem og fortalte det, for han hadde faktisk spurt om lov til å fri til meg, røper hun overfor Seoghør.no i juni.

På tross av at det nå er gått om lag åtte måneder siden kjæresten fridde, synes Flatland fortsatt at det er noe spesielt ved det å tittulere Dobloug som sin forlovede.

- Det er ofte litt unaturlig, men jeg prøver likevel å si det så ofte jeg kan, for det er jo stas, sier hun lattermildt.

- På bekostning av bryllupet

Hva gjelder bryllupsplanleggingen, avslører Flatland at paret akkurat er kommet i gang med forberedelsene.

- Det begynner i alle fall å ta form. Datoen er satt til en gang i 2018, fordi 2017 rett og slett er litt hektisk. Men det er veldig deilig å ha satt en dato, slik at vi kan planlegge enda mer utfra dette.

- Hva er det du skal i 2017, ettersom året blir så hektisk?

- Jeg kombinerer både medisinstudiet og jobb, og det blir blant annet veldig mange eksamener i juni neste år. Det er jo kjempedeilig å ha så mye å gjøre, men det går litt på bekostning av bryllupet, så da må det utsettes til 2018.

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆR PROGRAMLEDER: Katarina Flatland (midten) sammen med årets bønder fra «Jakten på kjærligheten», Axel Tobias Sanderud, Martin Vågsæter, Audun Øygard og Sondre Stubrud, på TV 2s høstlansering. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
POPULÆR PROGRAMLEDER: Katarina Flatland (midten) sammen med årets bønder fra «Jakten på kjærligheten», Axel Tobias Sanderud, Martin Vågsæter, Audun Øygard og Sondre Stubrud, på TV 2s høstlansering. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer

- Det viktigste

Selv om paret ikke skal gi hverandre sitt endelige ja før om to år, depper ikke Flatland av den grunn.

- Jeg synes jo det er veldig hyggelig å kunne glede seg i to år, forteller hun lattermildt.

Hvordan bryllupet vil bli for øvrig, gjenstår fortsatt å se. Programlederen ønsker ikke å røpe hva slags brudekjole hun vil være iført, men er klar i sin tale på hva hun mener et godt bryllup bør inneholde.

- Det viktigste er at vi samler alle vi er glade i, så det blir en fest for oss og de vi er glade i. Men det blir nok et stort bryllup, sa hun i juni.

27-åringen har blant annet markert seg som leder for programmer som «God sommer Norge» og «Jakten på kjærligheten».

I tillegg har hun selv vært deltaker i flere TV-konsepter. I fjor svingte hun seg nemlig på parketten under «Skal vi danse», og i år viste hun fram enda spenstigere bevegelser under «Lip Sync Battle».

FLAU ETTER CATSUIT-OPPTREDEN: I «Lip Sync Battle» leverer TV 2-programleder Katarina Flatland vågale dansetrinn - iført catsuit. Etter opptredenen ville hun bare synke ned i gulvet. Video: TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Blake Lively viste frem barna for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer