GODE VENNER: Dax Shepard og Kristen Bell er gode venner av talkshow-verten Jimmy Kimmel. Tirsdag var Dax på vennens talkshow for å snakke om bryllupet med Kristen. Her er de to gjester i Jimmy Kimmels eget bryllup. Foto: FameFlynet
GODE VENNER: Dax Shepard og Kristen Bell er gode venner av talkshow-verten Jimmy Kimmel. Tirsdag var Dax på vennens talkshow for å snakke om bryllupet med Kristen. Her er de to gjester i Jimmy Kimmels eget bryllup. Foto: FameFlynetVis mer

Bryllupet kostet under 1000 kroner

Vi fikk en kake av vennene våre som det stod «verdens verste bryllup» på, sier det nygifte Hollywood-paret.

STOLT MAMMA: Kristen Bell har datteren Lincoln sammen med Dax Shepard.  Foto: Fame Flynet
STOLT MAMMA: Kristen Bell har datteren Lincoln sammen med Dax Shepard. Foto: Fame Flynet Vis mer

SEOGHØR.NO: Skuespillerene Kristen Bell (33) og Dax Shepard (38) er kjent fra TV-serier som «Veronica Mars» og «Parenthood», men da paret ble mann og kone i oktober, valgte de noe helt annet enn et storslått Hollywood-bryllup.

De to giftet seg i en steden i en svært enkel borgerlig seremoni på et rådhus, som kostet under 1000 kroner - inkludert bensin til bilen - ifølge Dax.

Da han tirsdag gjestet talkshowet «Jimmy Kimmel Live», avslørte han at parets venner spøkte med at det måtte være tidenes verste bryllup.

- Noen av vennene våre kom til rådhuset. Det var bare Kristen og jeg i dette ensomme rådhuset, og vi fikk en kake etterpå som det stod «verdens verste bryllup» på.

- Hvor mange kan si at de har vært med på verdens verste bryllup? sa han med et smil.

Saken fortsetter under bildet.Dax og Kristen, som har datteren Lincoln (6 mnd.) sammen - har lenge utsatt bryllupet, på grunn av kampen for homofiles rett til å gifte seg i California

- Grunnen til at vi ikke har giftet oss før nå, er at jeg ikke ville benytte meg av en rett som ikke var der for mine homofile og lesbiske venner, har Kristen tidligere sagt.

LES OGSÅ: Giftet seg i hemmelighet