Bryllupet kostet 39 millioner!

Justin Timberlake og Jessica Biel har et av historiens dyreste kjendisbryllup.

KOSTBART BRYLLUP: Jessica Biel og Justin Timberlake inviterte venner og familie til Italia der de feiret kjærligheten i en uke før bryllupet sto fredag kveld. Prislappen ble på 39 millioner kroner.  Foto: All Over Press
KOSTBART BRYLLUP: Jessica Biel og Justin Timberlake inviterte venner og familie til Italia der de feiret kjærligheten i en uke før bryllupet sto fredag kveld. Prislappen ble på 39 millioner kroner. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Etter å ha datet hverandre i fem år ble Jessica Biel (30) og Justin Timberlake (31) erklært rette ektefolk fredag kveld. 
- Det er fantastisk å være gift. Seremonien var vakker og det var utrolig spesielt å være omringet av familie og venner, sier paret til nettstedet People.  


Bryllupet ble holdt svært hemmelig, men nå kan Radaronline avsløre at det skal ha vært en svært kostbar affære. Kjendisparet skal ha feiret i flere dager i strekk og prislappen skal være på svimlende 39 millioner kroner!

«Det var et av de dyreste kjendisbryllupene noensinne. Gjennomsnittsbryllup i Amerika koster 160 000 kroner, men Justin og Jessicas bryllup kostet 39 millioner, og blir bare slått av det kongelige bryllupet mellom Kate Middleton og prins William som kostet over 200 millioner kroner» skriver Radaronline. 

Paret forlovet seg i desember, og skal ha giftet seg på et gammel slott i Italia. 

Bryllupsfeiringen begynte allerede tidligere denne uken da paret arrangerte en intim fest for sine nærmeste, der de tente bål og koste seg med lokale delikatesser. De laget også en fest på stranden med live musikk og fyrverkeri.  

Verken Justin eller Jessica liker å diskutere forholdet sitt i pressen, men i sommer viste Biel sin kjærlighet for Timberlake da hun gikk med et halskjede med hans navn. Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her blir bryllups-hemmeligheten avslørt  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer