Bryllupet kan bli avlyst

Kun uker før Kim Kardashian og Kanye Wests planlagte drømmebryllup i Paris står seremonien i fare.

BRYLLUPSKRISE: Uforutsette franske regler gjør at bryllupet mellom Kanye West og Kim Kardashian kan bli avlyst.  Foto: Splash News/ All Over Press
BRYLLUPSKRISE: Uforutsette franske regler gjør at bryllupet mellom Kanye West og Kim Kardashian kan bli avlyst. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter at Kanye West (36) gikk ned på kne på en baseball-arena i San Francisco og overrakte Kim Kardashian (33) en 15 karats stor diamantring har superparet planlagt et overdådig bryllup.

Etter planen skal Kanye og Kim bli mann og kone under en seremoni i Paris 24. mai, men ifølge Radaronline kan bryllupet nå bli avlyst. Fransk lov krever nemlig at en av partene bor i landet i minst 40 dager før seremonien finner sted.

- Inntil nylig visste ikke Kim og Kanye at Frankrike krever at én av partene bor der før ekteskapet inngås. Kanye har en leilighet i Paris, men bor ikke der fulltid, sier en kilde til Radaronline.

Krever to seremonier

Nettsiden har snakket med eksperter som også forteller at paret må gifte seg i en sivil seremoni før den religiøse, dersom ekteskapet skal bli anerkjent.

STOR FAMILIE: I juni ble stjerneparet foreldre til datteren North West og begge ønsker seg flere barn sammen.  Foto: Brian Prahl / Splash News/All Ov
STOR FAMILIE: I juni ble stjerneparet foreldre til datteren North West og begge ønsker seg flere barn sammen. Foto: Brian Prahl / Splash News/All Ov Vis mer

Det er nå usikkert om superparet flytter bryllupet fra den franske hovedstaden til hjemlandet eller om de finner en annen måte som gjør at de kan bli rette ektefolk i Paris. 

Det er ventet mange celebre gjester til bryllupet. Foruten Kims berømte reality-familie skal stjerner som Nicole Richie, Vogue-redaktør Anna Wintour og flere sportsstjerner være ventet i bryllupet. Kanye er god venn med Jay-Z og Beyoncé, men superparet vil ikke gjeste bryllupet dersom realitykameraer filmer begivenheten.

LES OGSÅ: Får seks millioner i året for å være gift

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer