- Bryllupet forandret ingenting

Morten Ramm føler ikke at forholdet endret seg da han giftet seg med ungdomskjæresten.

SEOGHØR.NO: Helt siden ungdomsårene har Morten Ramm (35) vært sammen med kjæresten Anette Skarpaas (33) og i januar ga de hverandre ja under en intim seremoni på i fjellbygda Hemsedal.

Men tre måneder som en gift mann har ikke endret Ramm og han kan heller ikke merke noen forandringer på forholdet etter at han og Anette gikk ned kirkegulvet.

- Forholdet er helt likt, sier Ramm.

Moromannen holder gjerne kortene tett til brystet når det gjelder ekteskapet, og beskriver bryllupet med ett ord.

- Fint.

NYGIFT: I januar giftet Morten Ramm seg med kjæresten Anette Skarpaas.  Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
NYGIFT: I januar giftet Morten Ramm seg med kjæresten Anette Skarpaas. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

Giftet seg med svigerfars ring

Da han i januar sto på scenen under humorfestivalen i Oslo var han hakket mer meddelsom og røpet at han og kona hadde brukt to svært spesielle gifteringer i bryllupet.

- Jeg arvet svigerfars giftering og Anette fikk sin mammas giftering, sa han fra scenen. 

Ramm er aktuell i den humoristiske påskekrimmen «Toget - på sporet av en morder», som han har laget sammen med kameraten John Brungot. Der spiller han en forfyllet etterforskeren som må undersøke drapet på to medpassasjerer på toget på vei til påskefjellet.

Selv skal komikeren på hyttetur i påsken.

- Jeg drar nesten alltid på fjellet i påsken. Mitt beste barndomsminne fra påsken er eggeleting på hytta hos farmor og farfar. Nå spiser jeg egentlig ikke så mye godteri i påsken. Vi kjøper mye godteri oppe på hytta, men det blir aldri spist opp. Så nå har vi en svær bod med godteri som aldri blir spist.

«Toget - på sporet av en morder» har premiere på TV 2 mandag 14. april.

LØSER MORD: Samarbeidet mellom John Brungot og Morten Ramm gikk på skinner under innspillingen av TV 2s nye påskekrim «Toget - på sporet av en morder». Kameratene gikk ikke lei av hverandre selv om de tilbrakte 20 dager sammen i en liten togkupé.  Foto: TV 2
LØSER MORD: Samarbeidet mellom John Brungot og Morten Ramm gikk på skinner under innspillingen av TV 2s nye påskekrim «Toget - på sporet av en morder». Kameratene gikk ikke lei av hverandre selv om de tilbrakte 20 dager sammen i en liten togkupé. Foto: TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Vil gifte seg med Facebook-fan