LYKKELIG PAR: Andreas Nørstrud gifter seg med 18 år gamle Maren fra Fredrikstad. De to begynte å få kontakt med hverandre da Maren var 17 år gammel.  Foto: Oddvar Walle Jensen/Se og Hør
LYKKELIG PAR: Andreas Nørstrud gifter seg med 18 år gamle Maren fra Fredrikstad. De to begynte å få kontakt med hverandre da Maren var 17 år gammel. Foto: Oddvar Walle Jensen/Se og HørVis mer

- Bryllupet er nok like rundt hjørnet

Knapt to måneder etter forlovelsen gifter «Farmen»-Andreas seg med sin 18 år gamle kjæreste.

SEOGHØR.NO: I august avslørte den kontroversielle «Farmen»-deltageren Andreas Nørstrud (29) til Se og Hør at han hadde fridd og fått ja fra sin 11 år yngre kjæreste Maren Andrea Hansen.

Om kort tid blir de mann og kone.

- Bryllupet er nok like rundt hjørnet, sier Nørstrud til Se og Hør Weekend.

Paret traff hverandre på internett og har blitt kjent i løpet av det siste året, og de deler begge en kristen tro. Aldersforskjellen på 11 år synes han er helt passende.

Ifølge Andreas selv var ikke frieriet, som fant sted 20. august, av den spesielt romantiske sorten.

– Jeg synes ikke det er viktig å gjøre slike ting så romantisk, jeg er ikke typen som varter opp med tusen roser og slikt. Det som er viktig er hverdagen man skal leve i, har han uttalt til Se og Hør.
 
Han beskriver frieriet på denne måten:

– Jeg hadde beiset og gikk i arbeidsklær. Etter hvert tok jeg henne til side, og spurte om hun ville leve et liv med meg. Jeg kjente at hjertet slo litt raskere, men jeg la ikke så mye innsats i det ytre.

29-åringen fikk voldsom oppmerksomhet for sine konservative og kontroversielle meninger i fjorårets «Farmen». Han sa blant annet at kvinner fantaserer om en dominant mann, at han er for straff av homofili, er åpen for flerkoneri og drømmer om å være slave.

LES OGSÅ: - Jeg har blitt kontaktet av flere jomfruer