TRØBBEL: De unge vorende foreldrene Jamie Lynn Spears og Casey Aldridge sliter med forholdet. Foto: All Over Press
TRØBBEL: De unge vorende foreldrene Jamie Lynn Spears og Casey Aldridge sliter med forholdet. Foto: All Over PressVis mer

Bryllupet er avlyst

Kjæresten til høygravide Jamie Lynn Spears ryktes å være utro.

LOS ANGELES (Seher.no): Helt siden den sjokkerende nyheten om at Britney Spears (26) lillesøster, Jamie Lynn (17), er gravid ble kjent, har moren prøvd å få henne til å gifte seg med barnefaren Casey Spears (19).

Men forholdet mellom de to unge vorende foreldrene skal ikke være særlig stabilt i disse dager, skriver Star magazine.

- Jamie Lynn og Casey har kranglet konstant om alt fra hva babyen skal hete til hva de skal spise til middag. Det har gått så langt at hun har avlyst bryllupet, sier en kilde til bladet.

Paret kjøpte seg nylig et hus nær Jamie Lynns hjemby i Kentwood hvor den lille familien skulle bo sammen, men ifølge Star har Jamie Lynn flyttet tilbake til foreldrene i barndomshjemmet sitt.

- Jamie Lynn, faren og moren bor sammen akkurat nå, og de har vært travelt opptatt med å dekorere barnerommet i huset, avslører en annen kilde.

Casey kommer ofte på besøk, men han og Jamie Lynn har et alt annet enn kjærlig forhold til hverandre.

- Jamie Lynn har klaget til Britney at hun hater når Casey tar på henne. "Ikke rør meg", skriker hun til ham hele tiden. Hun sier at hun blir kvalm av kjærtegnene hans, forteller en venn av familien til bladet.

Casey selv skal føle seg fanget av situasjonen, og har absolutt ikke lyst til å slå seg til ro nå. Han lengter etter friheten til å kunne gjøre som han vil sammen med vennene sine.

Og for å gjøre saken enda verre går det i tillegg rykter om at han er utro med flere av byens lokale jenter og ekskjæresten, Whitney Seals.

- Casey oppfører seg som en idiot. Flere snakker om at han bedrar Jamie Lynn, og det knuser hjertet hennes. Hvordan kan han holde på sånn nå som han skal bli far. Han burde være hjemme hos henne å hjelpe til med barnerommet - ikke ute på byen å drikke seg full med andre jenter, forteller en innbygger i byen til Star.

LES OGSÅ: Livredd for å føde